Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeciez nic takiego nie zrobilam

Polecane posty

Gość gość

Powiedzialam na kawie u rodziny kiedyś ze synowa to leń i dlugo nie po pracuje.Przez caly roczek chodzila naburmuszona na mnie i nie dala mi mojego wnuka nawet na ręce zresztą oboje z synem.Tu sie dowiaduje ze któraś z kuzynek mojego męża powtórzyła synowej a ona do mnie z pretensjami! Obrazeni wielce

Gość gość
Droga tesciowo.Czego ty oczekujesz? Że my tu cie poprzemy? Czy chcesz się wybielic kosztem synowej? Skompromitowalas się przed rodziną i przed synowa... Ja bym cie znać nie chciała!!! Jakim prawem niszczysz opinie dziewczynie w waszej rodzinie? Po czymś takim dala bym ci w pysk i ari we derczi!

Gość gość
Znowu PROWO.

Gość gość
Nie to nie prowokacja.

Gość gość
Takiej babki bym znac nie chciała co moją matkę obraża:O

Gość gość
No jasne wy zawsze święte i nigdy nic nie robicie tylko przez was co 5 małżeństwo sie rozpada i kto na tym cierpi? Dzieci które i tak ci za to po dziękuja :-*

Gość gość
Niech cie szlak trafi stara podła wiedzmo

Gość gość
Po czymś takim u mnie kontakt do minimum albo wcale. Na miejscu synowej gdybym wiedziala ze mnie obgadujesz nigdy bym z tobą kawy nie wypila brzydze sie takimi ludźmi i pewnie co niedziela do komuni chodzisz co? Wstyd! Biedny syn...

Gość gość
Nie wróżę nic dobrego autorko tobie.Stracilas najbliższą rodzine.Jakim trzeba byc człowiekiem by nadawać na swoich do rodziny.A moze ty leń jestes co? Ile masz przepracowane? Pisz smialo

Gość gość
Nie pracowałam a oplacalam skladki z krus ale zajmowalam sie domem i ogródkiem to też praca ciezka

Gość gość
A moze pani tesciowa myslala ze rodzina ja bardziej pokocha hak będzie szkaliwac synowa i zrobi przy okazji z siebie ofiarę czyż nie tak :P

Gość gość
Nawazylas babo piwo to je wypij swoją drogą masz tupet tylko jeszcze miej pretensje ze olali cie no śmiech na sali