Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki biznes za 60 tysięcy złotych?

Polecane posty

Gość gość

Posiadam około 60 tysięcy złotych oszczędności. Męczy mnie już praca na etacie (pracuję w korpo) i zastanawiam się nad założeniem własnego biznesu. Myślałam o sprzedaży przydatnych rzeczy, gadżetów dla dzieci, a może jakiś punkt ksero? Chciałabym trafić w coś co dzisiaj jest na fali, może przynosić w miarę dobry zysk bez straty na początku, oraz żeby można było funkcjonować przez najbliższe lata. Macie jakieś pomysły na założenie własnego biznesu, dysponując taką właśnie kwotą pieniężną? Czy może darować sobie pakowanie z takimi pieniędzmi w biznes?

Gość gość
ja lubię gastronomię więc otworzyłem budkę z corn dogami, sprzedają się świetnie, podejrzewam że za niedługo będzie na taki sam boom jak jeszcze pare lat temu z kebabami, gdzie był wysyb kebabów, dosłownie w każdej miejscowości, może o tym pomyśl? kasa jest niezła

Gość gość
A ile zainwestowałeś? Rozumiem, że "budę" kupiłeś mobilną czyli przyczepę do samochodu, w której robisz corn dogi? Ile Cię to wszystko kosztowało na początek i w jakim mieście prowadzisz działalność (ilu mieszkańców)?