Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mattiev

Czy coś z tego będzie? Co robić? Co powiedzieć?

Polecane posty

Razem z moją byłą byliśmy ze sobą prawie 2 lata. Zerwała ona ze mna najpierw w styczniu w tym roku, pozniej do mnie wrocila w kwietniu i po miesiącu zerwała pod pretekstem "Nigdy Cie nie kochałam, i myliłam miłość z przywiązaniem. Troche mi się w to nie chce wierzyć :). W ostatnim czasie dostawalem masę snapów od niej z takim pretekstem że źle się czuje, czy ktos wychodzi itp. (Zdaje sobie sprawę że po za mną nie miala nikogo takiego) Kupilem jej ktoregos dnia flowerboxa z liscikiem, gdzie byla 1 litera mojego imienia. Chcialem dac jej pretekst by mogla napisac, poprosic o spotkanie, gdyz uwazam ze jak zrywala miesiac temu, walczylem o nia do konca. Kiedy dostała kurierem flowerboxa, napiasla mi z podziekowaniami i ze nie wie czemu to zrobilem, ze zrobilo jej sie miło itp :). Mialem nadzieje ze odrazu zaoferuje jakies spotkanie ale sie mylilem... Później wychodzac z kolegą na piwo, nagle czytam od niej SMS "Robisz coś?" Uradowany zaczalem pisac, spotkalem sie z nia na chwilkę i z kumplem, gdyz uwazam ze nie moge za bardzo spotykac sie z nia na dluzej, by docenila to, co jest i to co bylo, nie zwracalem na nią zbytnio uwagi. Pozniej napisala do mnie ze zachowuje sie jak nie ja, ze to nie ta osoba którą zna. Napiaslem jej po prostu ze mam dobry humor i jej się wydaje. Spotyklismy sie codziennie, dwa dni zaszlo to za daleko, po prostu bylismy blisko. Wczoraj ona mi powiedziala ze ona nie wie czy mnie kocha, ze kocha mnie jako przyjaciela i ze nie chce mnie stracić, przytulala mnie, i przytulala mnie z ogromnym cieplem ktore czulem. Powiedziala ze wie ze nikt jej nie pokocha tak bardzo jak ja i ze ona jest tego pewna. I ze jak bedzie chciala wrocic znajdzie mnie nawet na drugim koncu swiata... Mowila ze nie chce sie pakowac teraz w zwiazki... Kiedy pytam sie jej czy mnie kocha, odpowiada NIE WIEM. Kiedys na urodziny dostala ode mnie szampana i zapytalem sie go, czy juz go wypila... Powiedziala ze jeszcze nie i czeka na odpowiednia okazje... "Moze spotka ja cos w zyciu"... Chcialbym spotkalo ją to ze mną... Moze macie pomysly co jej powiedzieć, co robic? Nie chce by ktos inny ja pokochal, a przedewszystkim by kogos pokochala ona... Mam nadzieje ze cos sie wymysli...

"Nie chce by ktos inny ja pokochal, a przedewszystkim by kogos pokochala ona" x Dlaczego? Odpowiada Ci bycie "zapchajdziurą", "wyjściem awaryjnym" itp? Dziewczyna z Tobą zrywa, potem łaskawie wraca, następnie prosto w oczy twierdzi, że Cię nie kochała i to była pomyłka, a Ty nadal jak piesek na sznurku? Chłopie, zacznij się szanować, bo wzbudzasz obrzydzenie. Dziewczyna ma Cie gdzieś, koniec, kropka.