Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 40stce nie mają szans na faceta

Polecane posty

Gość gość

bez przeszłości w postaci eks żony i dzieci Smutne to ale prawdziwe:-( Niby jest na portalach randkowych sporo wolnych facetów ok.40 ale na rowiesniczki nawet nie spojrza. Wola młodsze.

Gość dlaczego dlatego
I dobrze.

Gość gość
A po 30 stce maja szanse jak sa samotne? Chyba tez nie. Ja mam 28 lat i widze jak jest

Gość gość
Po 30stce mają. Wiele moich znajomych poznalo swoich obecnych mężów właśnie po 30stce. Po 40stce to już niestety Koniec Ciężko żyć z ta świadomością ze do końca życia nic już dobrego człowieka nie spotka :-(

Gość gość
Co za analizy hihi.

Gość gość
Po 30 stce poznały. Hmmm. Kogo? W jakim wieku? Rozwodnika w wieku 40 lat?

Gość gość
Ja podejdę do tematu inaczej - u kobiety po 40stce byle jaki gościu nie ma zadnych szans. Z reguły kobiety po 40stce maja ukształtowany swiatopoglad, wiedzą czego chcą, znają swoja wartość. Mamy XXI wiek, toteż z reguły są też zupełnie niezależne i czy wam sie to podoba czy nie - taka jest prawda :-)

Gość Uczonca
" u kobiety po 40stce byle jaki gościu nie ma zadnych szans." x Ale jaką wartość 40 latka przedstawia, skoro wiadomo, że faceci lubią młodsze? Taką, że potrafi się sama oszukiwać co to nie ona? Moja mama do swojej śmierci mówiła siostrze, że ta znajdzie kogoś i to nie byle kogo... znajome? Mama już jest w grobie, siostra przed 40-stką i nadal sama. Nawet nie szuka, po prostu czeka.

Gość gość
mam prawie 60 chetnie wezme 40stke za zone jak ma kasiore na koncie;-) :-P

Gość gość
A skąd wiadomo że faceci lubią młodsze? Z internetu? Poza tym kobiety po 40stce to nie tylko twoja mama i siostra :-) Pracuję w typowo męskim środowisku /więziennictwo-psychiatria sądowa/ i wiem, co prawdziwi faceci /nie tacy z netu/ cenią w kobietach :-)

Gość gość
No powiedz co takiego cenią?

Gość gość
a dlaczego naiwnie, by nie rzec głupio myslisz , że interesuje mnie w tym wieku facet bez żadnej historii związkowej. Mniej się obawiam związku z rozwodnikiem z dzieckiem, niż faceta, który jest starym kawalerem i albo dymał byle co byle było (i nie wyszła mu z tego żadna dłuższa historia), albo nigdy nie był zdolny do stworzenia związku (nadopiekuńcza matka, nieudacznictwo zyciowe, problemy emocjonalne, albo fobie społeczne)

Gość Uczonca
A co lubią faceci w takim razie według Ciebie? :D

Gość gość
Wg mojej wiedzy którą czerpie z zycia /mam wspaniałago ojca, 2 dorosłych synów, mase przyjaciół również płci męskiej/ prawdziwy mężczyzna ceni w kobiecie niezalezność, inteligencję i to, ze w każdej sytuacji może na nia liczyc. My u facetów szukamy tak na prawdę tego samego.

Gość gość
Brawo. To samo chciałam napisać j.w.

Gość gość
nie wiem dzieci drogie, ale mam 44 lata i całe życie marzyłam o rówieśniku lub facecie trochę starszym, a obskakuja mnie młodsi o 9-12 lat. I nie nie chodzi tylko o seks, oni chcą się związać na stałe. Jednego pozbyłam się 3 lata temu a do tej pory mnie prosi o nową szansę, nawet dziś pisał . A ja od 2 lat jestem z facetem o 9 lat młodszym, który nie ma problemu ze znalezieniem panny, same za nim łażą, a starał sie o mnie i to długo. I nie, nie jestem ani bogata, ani szczególnie atrakcyjna i nigdy nie szukałam faceta, lubię niezależność. Sami sie mną zaczynali interesować , zabiegać, a tak wyszło, ze do łożka z każdym z nich poszłam dopiero po 2 latach znajomości.

Gość gość
Dodam że mam 48 lat i od czterech lat po raz drugi jestem szczęśliwą mężatką. Mój mężczyzna ma 42 lata :-) Da się? :-)

Gość Uczonca
To młoda nie może być niezależna, inteligentna i lojalna tak, aha, fajnie. :)

Gość Ja_Dyzio
nie oszukujmy się kobieta w wieku 35 lat nadal 'wolna' jest poważnie pomarszczona , szyja już daje wyraźne oznaki , w miejscu połączenia tzytzków są zmarszczenia , gdy zdejmie w końcu tzytzkonosz przy facecie to faceci rzygają na taki widok sutków u kobiety w wieku 40 lat , zarośnięta porządnie i naturalnie vagina nie odstrasza żadnego faceta, jedyne miejsce do 'zabawy' , gdzie jeszcze zmarszczki nie dotarły i vagina wygląda 'młodo'

Gość gość
Dyziu kochanie ty nie widziałeś na zywo kobiety , prawda? W żadnym wieku, no chyba , ze matkę podgladasz

Gość gość
Kobieta 30 letnia może być niezależna, nie twierdze ze nie może. Ale autor tematu twierdzi ze babka po 40stce nie ma szans u faceta i na ten temat piszę /więcej rozgarnięcia ,,panowie ,, internetowi/...Jeśli chodzi o wyglad kobiety po 40stce - moje lustro podpowiadam mi ze nie jest źle :-) kochani, odejdźcie od monitorów i wynurzcie sie z domów... zobaczcie jak dziś wyglądaja faceci :-( Następna rzecz - mi osobiście nie zalezy na facecie który leci na mój wyglad, wg mnie ktoś taki to zwykły pustak.

Gość gość
na widok męskich brzuchów wylewających się ze spodni też mozna rzucić niezłego pawia.. uwierzcie mi :-)

Gość gość
a swoją drogą chciałabym zobaczyć te wszystkie ,,ciacha,, które z takim przejęciem komentują wygląd kobiet w średnim wieku ... faceci - na kobiecym forum... krytykujacy kobiety.. Toż to obciachowe wręcz :-)

Gość gość
niektorzy wola starsze.

Gość gość
Na faceta ma, ale na jakiego... :D

Gość gość
Te moje znajome co znalazły po 30 mają mężów o parę lat starszych max. do 40.nie byli to rozwodnicy ani faceci którzy wskakiwali pierwszej lepszej do łóżka. Są normalnymi spokojnym rodzinnymi facetami. Na portalach i w realu (znam kilku takich całkiem do rzeczy ) są jeszcze tacy wolni bez rozwodu na koncie.tylko problem jest taki ze oni ciągle szukają młodszej bo chcą mieć dzieci. Ja 41latka dla nich nie istnieje :-(

Gość Ja_Dyzio
gość dziś Dyziu kochanie ty nie widziałeś na zywo kobiety , prawda? W żadnym wieku, no chyba , ze matkę podgladasz xx umówmy się tak , jestem żonaty i dzieciaty od wielu lat i mam lat XX , wiele lat pisania i pobytu na tym forum , piszę tu na forum dla zabawy i aby się 'coś' więcej dowiedzieć o kobietach i kobietom staram się podpowiadać , nie podrywam, nie zarywam , niczego tu nie proponuję kobietom, czasem prowokuję kobiety do pisania ale najważniejsza sprawa zanim otrzymam tu 'bana' widziałem vaginy nawet bardzo owłosione i jestem za tym aby kobieta dla WŁASNEGO DOBRA posiadała owłosienie na vaginie , jak obserwuję , facetów już znudziło to golenie vaginy na ZERO i facet zmęczony po całym dniu tyrania opowiada, że lubi zasnąć z głową w tym owłosieniu kobiety wylizując zawartość vaginy do ostatniej kropli 'wypotu' - a kobieta jak zwykle na ten temat opowiada , lubię tam być dokładnie wygolona ! W ten sposób nie dogadamy się nigdy kobieto !

Gość gość
Nie dla każdej kobiety Duziu drogi facet jest pępkiem swiata. Nie kazda kobieta też goli sobie dla niego wagine. Kobiety robią to głównie dla wygody i higieny - szczególnie wiosną i latem gdy jest ciepło.

Gość gość
Jestem wolny koło czterdziestki, da się? , da! .