Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek kawalera z kobietą z dzieckiem, jak to jest?

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś doświadczenia w związkach z kobietami z dziećmi, kiedy swoich dzieci nie mieliście? Jak takie związki funkcjonują, czy macierzyństwo kobiet y jest dla Was plusem w związku, czy raczej minusem? Spotkałem na swej drodze 20 latkę, jest bardzo dobrą mamą dwuletniej córki, ja mam 24 lata, ale nigdy nie miałem doświadczenia w związku z kobietą- matką. Wypisujcie Wasze odczucia, doświadczenia itp.

Gość gość
Szanuj się! Po co ci ona? Niech sobie wyszuka faceta z dzieckiem. Mało to panien bezdzietnych masz wokoło? Ta o której piszesz może być gratką ale dla faceta czterdziestoletniego. Nawarzyła sobie dziewczyna piwa, niech go teraz sobie wypije

Gość gość
Miłośnik przechodzonych samochodów hehe :-D

Gość gość
Na pewno musisz być ostrożny, to bardzo małe dziecko i musisz być pewien czego chcesz. Dla tak małego dziecka osoby, które są przy nim regularne są całym jego światem. Odchodząc złamiesz serce nie tylko jej, ale także tej małej istotce, która nie jest niczemu winna. Panna raczej weźmie CIę na poważnie. Z tym, że musisz wiedzieć czy jesteś gotowy na tak poważny związek w tak młodym wieku

Gość gość
Jestem pewien i jestem świadomy tego. Ona mi na wstepie powiedziała, ze musze się wyzbyć egoizmu, bo zawsze dziecko będzie na pierwszym miejscu i najwazniejsze- co mnie akurat nie dziwi i to akceptuję.