Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna1234

Jak zachować sie na seks spotkaniu z kolegą? Jak przełamać atmosferę?

Polecane posty

Gość niepewna1234

Chodzi o to, że umówiłam sie z kolegą na seks (nie chce żeby ktokolwiek mnie tutaj oceniał, oboje dużo o tym pisaliśmy, to jest to czego potrzebujemy i chcemy to zrobić) ale ja nie mam doświadczenia w tego typu spotkaniach. Dotychczas uprawiałam seks tylko z chłopakami z którymi byłam w związku, i wszystko przychodziło naturalnie. Natomiast ten kolega przychodzi do mnie w środe..i jak mam sie zachować? Skoro oboje wiemy po co przychodzi, to mam mu otworzyć drzwi i powiedzieć 'no to dalej wskakuj do łóżka' czy co xd

Gość gość
Czekaj na niego i otwórz mu naga, nie ma lepszego sposobu na atmosferę do seksu :-D

Przemysl to lepiej, czy tego naprawde chcesz bo to tylko kolega i mozesz tego kiedys zalowac, ja tez kiedys zastanawialam sie czy powinnam sie oddac przyjacielowi ale szybko sie otrzasnelam i wybilam sobie ten pomysl z glowy. Trzeba sie szanowac bo pozniej moga byc z tego tylko problemy, jak blisko z nim jestes?

Gość gość
Pamiętaj tylko o tym,że środa to dzień loda . Nie zrób mu zawodu.

"jak mam sie zachować" x Już samo pytanie świadczy o tym, że niezbyt dojrzała jesteś. Podpowiem - zachowuj się jak każda prostytutka, z wyjątkiem kwestii finansowych - przecież to kolega ze szkoły:)

Gość gość
obciagnij mu

Gość gość
Napijcie się wina, pogadajcie. Samo pójdzie. I nie przejmujcie się komentującymi tu prawiczkami-koniotrzepami i cnotkami-niewydymkami. Zazdroszczą wam seksu. A dobry seks jest super.

Gość gość
Jakiego kur/wa seksu zazdrościmy? Seksu jeszcze nie było i nie będzie jeżeli się nie rozbierze :-D

Gość gość
przytulaj się do niego, pocałuj w policzek niby nie śmiało,głaskaj go po szyi z tyłu, daj się pocałować w usta, potem spróbuj zdjąć mu koszulę - to taka nienachalna ale widoczna zachęta do seksu gdy kobieta w trakcie przytulania gładzi faceta po torsie i podciąga mu koszule do góry. Gdy już będzie bardzo gorąco rozepnij mu pasek od spodni. Potem powiedz jak wyskoczy jego penis- "piękny" i weź go do ust - reszta już pójdzie gładko tylko nie zapomnij o gumce, najlepiej miej sama w torebce

Gość gość
złap go za bydkala :classic_cool: w sumie na co proponujesz koledze skoro mozesz mi zaproponować :) :classic_cool: i pewnie lep[iej wykorzystam twoja propozycje i ciebie :D 👄 autoreczko :classic_cool:

Gość gość
Chyba za twojego flaka

Gość gość
taka gęsta?