Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żydówki są piekne rasowe czyste a polki wygladają jak swinki

Polecane posty

Gość gość

żydówki są piekne rasowe czyste a polki wygladają jak swinki

Gość gość
Co racja to racja. Żydówki szlachetne semickie rysy a Polki zwykle szare slowianskie myszki.

Gość gość
semitki mają szlachetną urode jak księżniczki polki za bardzo świnkowate kojarzące sie ze wsią.

Gość gość
Zgadzam się, Semitki mają urodę szlachetną, niebanalną. Przykładowo takie Tunezyjki i maja hipnotyzujace spojrzenie. A Polki takie przaśne, nie mają tego co Semitki.

Gość gość
Nie podobaja mi sie ogolnie ani zydowki ani cyganki.

Gość Ana435
A ja jestem Polką i nie mam słowiańskiej urody raczej egzotyczną. Oliwkowa karnacji, dlugie ciemno brązowe wlosy i zielone oczy. I co Ty na to? Moja rodzina ma polskie korzenie z dziada pradziada.

Gość gość
Kayah jest Zydowka, rzeczywiście piękna księżniczka o szlachetnej urodzie

Gość gość
Rodowite zydowki maja podłużne twarze duże uszy i spiczasty długi nos , uroda typowej zydowki to sarah jessica Parker

Gość gość
23:08 brazowe wlosy i zielone oczy egzotyczne?chyba w Afryce:o kolejna zadufana w sobie kretynka :o

Gość gość
Sam jesteś kretynem:-) Zielone oczy ma tylko 2% ludzi na świecie, właśnie głównie prawdziwe Zydowki wywodzące się z Iraku. A urodę mam niebanalną:-)

Gość gość
Ja też mam zielone oczy ? Nie rozumiem Twojego zachwytu nad sobą , najczęściej Słowianie maja zielone oczy masa rosjanek już się nad sobą tak nie rozpływaj bo brak pokory i skromnosci zabija największy urok

Gość gość
W Afryce egzotyczną urodę mają właśnie Polki:-) Inteligencją to Ty nie grzeszysz:-) Najpierw poczytaj, dopiero się wypowiadaj:-)

Gość gość
debile Żydówki teraz to mają skośne oczy, czarną skórę lub są takie jak Polki, tak to wygląda w Izraelu tumany

Gość gość
Słowianie mają przeważnie oczy niebieskie, szare lub takie mieszane. Ja się nie rozpływa nad sobą. Poprostu nie mam urody przasnej, polskiej dziewuchy;-)

Gość gość
Zydowki szybko się starzeją niestety... Cóż, takie geny.

Gość gość
Akurat oliwkowa cera jest u kobiety brzydka , dlaczego Polacy wystawiają urodę slowianek, rosjanek a nie urodę arabek? Wszędzie ciemne kobiety uważa się za brzydkie a arabki wiodą prym bynajmniej nie w urodzie

Gość gość
W takim razie, znawcy, mam pytanko. Jaki to typ urody: niebieskie oczy, jasna karnacja, czarne włosy, nie krucze, ale zdecydowanie ciemne, twarz lekko pociągła. Mniejsza o to, czy to kobieta, czy mężczyzna. Z jakim krajem taka osoba może być kojarzona? Mnie się kojarzy z typem rumuńskim, bo oni właśnie mają taką bladą cerę i bardzo ciemne włosy lub żydowskim, ewentualnie rdzennie francuskim. Wypowiedzcie się ;)

Gość Żydzi

.Żydzi,!