Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanie zabrali jej syna. A potem nakarmili ją ciałem dziecka

Polecane posty

Gość gość

Brutalność bojowników z tzw. Państwa Islamskiego przeraża. Ciężko znaleźć słowa, które opiszą to, co spotkało jedną z matek więzionych przez dżihadystów. Najpierw odebrano kobiecie rocznego synka, głodzono ją, by w końcu przynieść jej potrawę... zrobioną z jej własnego dziecka. Po zjedzeniu więziona usłyszała niemieszczącą się w głowie prawdę. o W sieci pojawił się wywiad egipskiej telewizji, w którym iracka posłanka Vian Dakhill opisuje potworną historię porwanej kobiety. - Jedna z wyrwanych z rąk ISIS opisała, jak trzymano ją w piwnicy bez jedzenia i picia przez 3 dni. Potem przynieśli jej talerz ryżu i mięsa. Zjadła, była bardzo głodna. Po posiłku oprawcy powiedzieli jej „Ugotowaliśmy twojego syna. Właśnie go zjadłaś” - powiedziała polityk. o

Gość gość
S*******ny ja bym nimi świnie nakarmił ciekawe czy po takiej śmierci wieżą że nie pójdą do nieba i nici z dziewic

Gość gość
Oglądałam ostatnio program o kobietach kurdyjkach bodajże walczących z isis. I była tam podobna historia z tym ze isis wzięło w niewolę kobietę i dziecko, głodzili ich kilka dni i dziecko bardzo płakali bo nie pozwolili jej karmić go piersią i któremuś z nich jego płacz przeszkadzał i zapytał czemu on tak płacze, ona powiedziała ze są głodni to ten zwyrodnialec wziął dziecko i na oczach matki obciąć mu głowę i przy niej ugotowal ciało i kazał matce je zjeść. Chorzy popaprancu. Kiedy zrobią z nimi porządek. ..

Gość gość
Zróbcie coś z tymi muzułmanami w Polsce, bo jest ich coraz więcej!!!! https://ndie.pl/

Gość gość
do gazu?

Gość gość
Niestety cała Warszawa jest już opanowana przez tych dzikusów, kto ich wpuszcza? Należy ich deportować lub wsadzić do więzień!