Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam, wybieracie sie nad morze w tym roku?

Polecane posty

Gość gość

jakie ceny i termin? miejscowość ?

Gość gość
1 lipca pobierowo :)

Gość gość
Ceny jeszcze nie wiem bo jade w ciemno, tam zawsze sie znajdzie miejsce . Zawsze jechalam w ciemno i zawsze mi sie udalo. Przeznacze tysiac na tydzien

Gość gość
1000 na jedna osobe? ja tez chcialam w ciemno, ale balam sie, ze jednak nie znajde pokoju z lazienka

Gość gość
Nie boj sie , jest pelno miejsc . Tak jedna osoba tylko ja przeznacze tysiac na jedzenie i spanie

Gość gość
Drogo,niski poziom ,wszędzie latają k...y i ch..je i ten parawaning ...bez słów do tego zimna woda i w pogodę trzeba trafić jak ślepa kura ziarno . Nie byliśmy na Bałtyku już 15 lat ,co drugi rok tylko zagranica ,Włochy,Hiszpania Bułgaria tan gdzie pogoda i ciepla woda i z daleka od polskiego buractwa.

Gość gość
nawet nie wiem ile kosztowalyby takie tygodniowe wczasy za granica

Gość gość
bardziej oplaca sie jezdzic za granice niz na polskie parawingi

Gość gość
o rany, pytanie było skierowane do tych, którzy lubia polskie morze i nie przeszkadzaja im inni turysci tak samo lubiacy baltyk :)

Gość gość
malo tutaj takich, szkoda. ja sie wybieram do Rewala, cena 130zl zapokoj dla 2 os z lazienka, willa z darmowym parkingiem aneksy kuchenne grile itd, cena chyba okej jak na tak pozne szukanie

Gość gość
Polskie plaże super ale nic poza tym, wyjazd do Włoch koszt 3000 dla 4osob, ode mnie 950 km 9,5 godz.jazdy nad Bałtyk 600 km i 10-12godz udręki

już byłam super było, ciepło, zero ludzi, niskie ceny Kąty Rybackie, tydzień czasu, cen nie pamiętam, 15 zł za pyszny dwudaniowy obiad

Gość gość
Tydzien temu bylas i cen nie panietasz? Nie wiesz ile za kwatereplacilas, tak? Juz skobcz te bzdury wypisywac bo tylko sie osmieszasz!!!

byłam w drugiej połowie maja płaciłam razem za jedzenie, nocleg, transfer z dworca, więc chyba nie dziwne, że nie pamiętam dokładnie, ile za co? poza tym, jaki niby miałabym cel w kłamstwie na temat wyjazdu? weź się człowieku ogarnij

Gość gość
Mówimy o wakacjach a nie o zimowisku ,w maju to zimno było a o kąpieli to zapomnij bo lodówa,dziękuję za taki wyjazd.