Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie definiują doopa i cycki tylko wiek i waga

Polecane posty

Gość gość

Kobiety nie definiują doopa i cycki tylko wiek i waga

Gość gość
A co jak fajna dopa, fajne cycki, dobra waga ale wiek nieodpowiedni? czy to lepsze od młodej dziuni z płaskodopiem, bez cycków wygłodzonej, albo ulanej jak wieloryb 120kg matrony?

Gość 43 cm w bicku
A co jak fajna dopa, fajne cycki, dobra waga ale wiek nieodpowiedni? X Moim zdaniem nic złego,możemy sie poznać.:)

Gość gość
43 cm w bicku Ale ja tylko autorowi dałam do zastanowienia, co lepsze :P

Gość 43 cm w bicku
Chciałbym poznać kobiete 30 plus lub 40 plus.Na poważnie.Poniżej tego wieku kobiety nie odpowiadają mi ani mentalnie ani inaczej.

Gość gość
43 cm w bicku Takich opinii czytam i słyszę bardzo dużo, a co dziwniejsze nawet od młodych 20paro latków i nie że lecą tylko na sex ze starszą, bo i po prostu chcą normalnej znajomości, w pisaniu, gadaniu, normalnym spotykaniu się.

Gość 43 cm w bicku
Bo to naprawdè zalezy JAKA ta starsza kobieta jest ,czy jest zlosliwą babcią czy mila atrakcyjną kobietą...

Gość gość
No dobra, ale też są młode, atrakcyjne i miłe dziewczyny, a mimo to zdarzają się mężczyźni którzy wolą starsze od siebie, a nie rówieśnice.

Gość 43 cm w bicku
No bo te starsze po prostu im odpowiadają,to nie znaczy że kazda starsza musi sie podobać a kazda mlodsza nie podobać.To tak nie działa.

Gość gość
Wiek i waga ważniejsze, byłam chudsza i młodsza z mniejszymi cyckami i powodzenie miałam większe, byłam lepiej traktowana przez mężczyzn niż teraz mając kawał cyca i sporą nadwagę (lat mam 28). Du/pę zawsze miałam sporą, ale zgrabną, krągłą, teraz jest nadal jędrna, ale wielka jak u Nicki Minaj - chyba mało komu się to podoba, nie umiem określić czy jest ok.

Gość gość
Ale mi chodzi własnie o takie przypadki, gdzie mężczyzna od zawsze wolał starsze, czy miał 20 lat.30, 40 to zawsze gustował w starszych, mimo że wśród rówieśnic były ładne, mądre, miłe itd.

Gość gość
Jak tak gustowałem miałem 15 lat a oglądałem się za 30-tkami i dalej się ogladam nic się nie zmieniło po latach jedynie mogę sobie mogę pomarzyć o związku ze starszą.

Gość gość
28 lat i już spora nadwaga, to po prostu nie dbasz o siebie i się zapuściłaś. MAm sąsiadkę 45 lat wiesz jaka laska, mimo 2 ciąż. Ale ona zawsze zdrowe jedzenie, bieganie ćwiczenia. Super figura, twarz też fajna, dzięki temu wygląda na 30 lat a nie ze już niedługo 50 dobije.