Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie dzieciaczków urodzonych lipiec 2016

Polecane posty

Gość gość

Czy są mamusie które urodziły w lipcu 2016?jakiej płci jest dzieciatko,opowiadajcie o swoich maluszkach

Gość gość
Nie bo nikt tu sie nie puszcza tak jak ty :)

Gość gość
Hej. Ja jestem. Synek urodzony 1 lipca. Zdrowy pogodny chłopiec. Najsłodszy na świecie:)

Gość gość
A Ty jesteś mamą lipcowego dzieciątka?

Gość gość
Tak moje dzieciatko jest z 8 lipca ☺

Gość gość
I też chłopczyk ,mały urwisek ale kochany

Gość gość
Szybko urośli:) a dopiero co taka kruszynka była:) a teraz nadążyć ciężko wszędzie go pełno. A jak twój śpi? Bo mój to po całym łóżku w nocy się przemieszcza. Ma 6 ząbków i siódmy mu będzie wychodził bo jest niespokojny w nocy. I ma jedną drzemkę w dzień.

Gość gość
Szybko zlecialo,to twoja kruszynka jutro kończy roczek ☺mój jeszcze robi sobie dwie drzemki,w nocy śpi ladnie ,nad ranem czasem sporo się budzi już jakiś czas,raczej przez zęby,to sporo ząbków ma twoj,mój ma dwa ząbki na dole i teraz idą chyba górne ale jeszcze nie widac,teraz to już fajnie z takim maluszkiem ,jest bardziej rozumny i jest z kim pogadac jak mąż jest w pracy

Gość gość
Na początku szły jeden za drugim teraz trochę tempa zwolniły bo już ze dwa tygodnie jest marudny coś tam widać że będzie szło a przebić się nie chce. Wychodzi jeden dwa trzy dni i wychodzi drugi z drugiej strony zawsze. Tak:) i bezkarnie można się zabawkami bawić:) a je już wszystko?

Gość gość
Nam te dwa ząbki wyszły w 7 miesiącu,i teraz chyba wychodzą następne bo marudny jest ,co do jedzenia je wszystko już oprócz potraw ciezkostrawnych,ile twój wypija mleka ?mój rano 180 koło 17 - 150 czasem mniej i czasem wieczorem kaszkę na mleku ze 150

Gość gość
Co planujesz na urodzinki dla małego ?

Gość gość
Ja miałam termin na lipiec, ale mam wcześniaka z czerwca. Dzień po urodzinach dostał gorączki trzydniówki. Ma 4 ząbki, nie chce pić z rurki, ma dwie dzrzemi w ciągu dnia. Trochę się martwię, że nie pokazuje palcem, nie robi pa pa chociaż to z nim wałkuję. Jak z tym u was?

Gość gość
Sporo chyba bo rano tak ze 120ml później przed drzemką z 180ml i na noc 210ml. I w nocy ok 3 raz 60 a raz 120ml. Też je wszystko. Na jutro tylko tort. Bo mamy robić coś większego jak mąż wróci na urlop. A wtedy obiad kurczak i ziemniaki i jakaś surówka. Jakąś sałatkę wędliny i ze 2 ciasta pewnie. Bo dużo nas trochę:) i to tak standardowo na uroczystości u mnie w rodzinie.

Gość gość
Może będzie z kubka pił odrazu:) mój robi pa pa itp. Palcem części ciała też nie pokazuje. Ale nauczą się każde dziecko jest inne i ma swoje tempo.

Gość gość
Mój ze slomki nauczył się pić niedawno,robi kosi kosi ,papa nie robi,palcem pokazuje niektóre rzeczy albo jak zapytam go gdzie jest jakaś rzecz pokazuje mi inna,nie martw się dzieci rozwijają się w swoim tempie i nie każde dziecko to robi

Gość gość
Chodzą już wasze dzieciaczki?☺

Gość gość
Mój za rączki chodzi , i trochę za jedną rękę ,ostatnio na chwilę się puścił łóżka ale widać że jeszcze się boi

Gość gość
Mój tak samo jak u koleżanki wyżej.

Gość gość
A jak macie dziewczyny na imię skąd jesteście i jak mają na imię wasze maluszki ?Ja mam na imię Martyna (autorka tematu ) jestem z Rawy Mazowieckiej mój maluszek 8 lipca skończy roczek i ma na imię Filip☺

Gość gość
Paulina. Synek Dawid 1 lipiec. A jesteśmy z małej wioski 30km od Białej Podlaskiej.

Gość gość
A ile masz lat ?

Gość gość
25 we wrześniu skończę a Ty?

Gość gość
O patrz ja też we wrześniu ale 26 będę miała

Gość gość
A to Twoje pierwsze dziecko? Ja jestem aktualnie w ciąży i termin mam na początek września.

Gość gość
Tak moje pierwsze dziecko

Gość gość
Mamusie które piszą po raz pierwszy przedstawiajcie się będzie nam łatwiej się rozpoznac

Gość gość
A Ty szykujesz coś na urodziny synka?

Gość gość
Jeśli będzie ciepło to planujemy zrobić urodzinki u nas na działce mamy taką rekreacyjna działaczkę z domkiem ,dzieci by mialy się gdzie bawić bo mamy basenik ,helikopter z kulkami a dzieciaków trochę będzie takich małych ,mój najmłodszy ,planujemy zrobić jakiegoś grilla oczywiście torcik,kupiłam już małemu czapeczki urodzinowe ,balony i takie coś do dmuchania urodzinowego,a jak będzie zimno to w domu zrobimy najpierw obiad dla wszystkich ,tort ,jakieś sałatki ..i zamierzam na stolik małemu położyć kilka rzeczy co wybierze,a Ty myślałaś o czymś takim ?

Gość gość
Nie:) nie pamiętam nawet co tam się kładło. Ja tylko czekam ze ścięciem mu włosów bo podobno dopiero po roku się ścina. A trochę grzywe trzeba przyciąć bo zaraz w oczka będzie lecieć. O to nie zła imprezka się szykuje:) Ja planowałam grilla ale zrezygnowałam po tym jak był grill niespodzianka dla siostry męża. Cały czas czekałam głodna na tą kielbaskę i kurczaka:) i jakoś tak było może dlatego że nie mogę nosić syna i tylko siedziałam i się patrzyłam a on z rąk do rąk wędrował.

Gość gość
Z tym kładzeniem na stolik różnych przedmiotów jest dobra zabawa bo nigdy nie wiadomo co dziecko weźmie