Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GAWRON ZE ZŁAMANYM SKRZYDŁEM!!!

Polecane posty

Gość gość

Ratunku, znalazłam gawrona który ma złamane skrzydło. Złapałam go i na razie siedzi w pudle. Co mam zrobić? Do weterynarza nie pójdę, żaden z naszych wetow w mieście nie zajmie się ptakiem, byłam już ze swoimi i żaden nie chciał się podjąć. Czym się karmi takiego ptaka? Jest już dorosły i dziki, wariuje w pudle ale ma ciemno wiec już się uspokaja.

Gość gość
Witam, mam dokładnie ten sam problem. Wczoraj znalazłam gawrona z prawdopodobnie złamanym skrzydłem. Siedzi na balkonie w pudle. Dałam mu do jedzenia kocie mokre żarcie. I nie wiem co dalej... Obdzwonilam wetów. Nikt nie jest zainteresowany (lekarze z powołania hmm). Zadzwonię jeszcze do zoo, może tam nam pomogą. A jak twój gawron? Udało Ci się znaleźć kogoś kto by pomógł?

Gość gość
Tak jak napisałam wcześniej, zadzwoniłam do warszawskiego zoo. Automatyczna sekretarka poinformowała mnie, że najlepiej skontaktować się ze strażą miejską. 986. Zadzwoniłam, przyjęli zgłoszenie i w ciągu godziny przyjechał bardzo miły Pan strażnik i zabrał mojego nowego przyjaciela gawrona do ptasiego azylu w zoo. Happy end:).