Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lęk przed posiadaniem zbyt małej liczby partnerek

Polecane posty

Gość gość

Pytam zupelnie powaznie. Czy ktorys z was tez tak ma, ze nie chce sie wizac bardzo powaznie z jedna dziewczyna, kobieta, bo ma swiadomosc, ze na swiecie jest tak wiele interesujacych kobiet i chcialby poznac ich wiecej?

Gość gość
WIazanie sie z jedna osoba na cale zycie jest z jednej strony bez sensu,to marnowanie zycia skoro przykladowo co miesiac mozna miec inna.

Gość gość
Nie mam czegoś takiego, jestem trochę idealistą kobiet, tej jedynej, więc nie mam z tym problemów. Mogę nie mieć nawet żadnych związków na koncie.

Gość gość
podejście jest niestety bardzo niedojrzałe, całe szczescie ze z czasem ono przechodzi :)

Gość gość
jak sie kogos z***bisce kocha to nie jest to bez sensu. najwidoczniej jeszcze tego kogos nie poznałes z ktorym mozesz sie i posmiać i pomiziać :) polecam szukać do skutku

Gość gość
Do 20:36 Zgadza sie ale to z czasem przemija w wiekszosci przypadkow.

Gość gość
do 20:37 co przemija?

Gość gość
do 20:35 Wiem, ze jest niedojrzale ale chyba nie ma innego sposobu, zeby dojrzec, niz probowac i doswiadczac. Sam uplywajacy czas nic nie da. Czyli jesli mam potrzebe poznawac kobiety to zamiast to wypierac, powinienem to po prostu robic. Co o tym sadzisz?

Gość gość
Wpis z 20:34 nie jest moj, tzn autora topiku. Ja z gory nie zakladam ile ma trwac zwiazek ale po prostu-i tu musze przyznac racje- nifdy sie jeszcze nie zakochalem, wiec po prostu szukam dalej

Gość gość
do 20:37 Przemija zauroczenie jedna osoba?

Gość gość
Autor ma sporo racji. Większość związków nie jest z miłości tylko "z dopasowania", "z przyzwyczajenia" a ludzie nazywają to miłością żeby podnieść rangę tej znajomości i wmawiać sobie sukces oraz szczęście.

Gość gość
Nie uwierze k***** w to ze facet po 5 czy 10 latach z jedna kobieta nie ma ochoty na inna.

Gość gość
do 21:16 chyba, ze moze zanim zwiaze sie z ta jedna, to sie juz wyszaleje z wieloma?