Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co mi takie rzeczy mowi...

Polecane posty

Gość gość

Bo nie czaje.Pytanie do kobiet.Czy wy tez niezapytane opowiadacie facetowi o calym swoim zyciu wlacznie z partnerami seksualnymi oraz o tym jak sie zabezpieczacie?

Gość gość
Nie :D Nawet brana w krzyżowy ogień pytań robię skuteczne uniki :D Sama nigdy nie pytam :)

Gość gość
Nie. Coś nie halo..

Gość gość
Kto Ci mówi? Żona? Sąsiadka?

Gość gość
Znajoma ktora poznalem nie dawno.Nie czaje :o jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem.Zawsze uwazalem to za sprawę tabu ktora jest miedzy partnerami.A ta mi caly zyciorys opowiedziala wlacznie z tym jaka jest w lozku :)

Gość gość
Mam takie znajome co nie mają oporów żeby na prawo i lewo opowiadać co tez tam one wyczyniają w wyrku ale one mają po prostu taki charakter że mówią bardzo dużo, głośno i często bez zahamowań.

Gość gość
Spoeprzalabym z takiej znajomosci. Pisze to jako kobieta. Jest dla mnie niewyobrażalne takie plecenie do faceta..

Gość gość
Nie. To jakiś koszmar. Daj sobie spokój.

Gość gość
Ty szmato

Gość gość
Jest ogolnie mila i lubiana osoba ale nie wiem po co ona mi to mowi.Bardzo chcialbym to zrozumiec.Przyznam ze mnie to zaintrygowalo bo przez takie zachowanie...dosc szokujace jak na dziewczyne...jest zupelnie inna od wiekszosci dziewczyn.Calkowicie i dosc brutalnie niszczy ten stereotyp milej i niesmialej niewiasty.Bardzo mnie to zaskakuje.Nawet kumple mi nie mowia tak o wszystkim jak ona.A ona chce chyba zebym wszystko wiedzial o niej.Az tak bezgranicznie ufa?znamy sie dopiero pare miesiecy.Nie czaje tego.Chyba ze chce czegos ode mnie...bo inaczej to nie rozumiem po co to wszystko gada...

Gość gość
Baby pieprzą o wszystkim byle komu, to nie ma nic wspólnego z zaufaniem bo same często się orientują że niepotrzebnie coś powiedziały, że zaszkodziły komuś, bliskiej osobie... są głupie i tyle :-D

Gość gość
Żeby było śmiesznie xd nikt Ci nie powie jak żyć