Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Baby, Delikatny krem pielęgnacyjny

Polecane posty

Gość gość

Krem używam do twarzy na noc. Używałam już kremu nivea klasycznego, nivea soft więc moge obiektywnie porównać te trzy produkty :). Recenzja ta myślę więc że będzie najbardziej przydatna osobom które zastanawiają się nad zakupem jako krem do warzy. Jeżeli chodzi o krem to: - dobrze nawilża ( lepiej niż soft ) raczej nie natłuszcza tak jak nivea klasyczny - nie podrażnia (tak samo jak dwa pozostałe) - nie uczula ( tak samo jak pozostałe) - dobrze się wchłania - i ta zaleta wg mnie daje mu pierwsze miejsce w rankingu z tych trzech :). Nivea klasyczny mało się wchłaniał pozostawiając tłustą warstwę na skórze, co pewnie skutkowało tym że połowa kremu wsiąkała w poduszkę zamiast w twarz. Jeśli chodzi o nivea soft ten już w większym stopniu się wchłaniał pozostawiając delikatną lepką warstewkę na twarzy. A to cudo praktycznie wchłania się cały. Nie wiem czy inne wizażanki również mają takie odczucie nie mniej jednak ja czuje po posmarowaniu twarzy lekkie ściągnięcie (napięcie) twarzy. Jednak wiem że krzywdy mi żadnej nie zrobi :), ba nawet ją super nawilży więc tym się nie przejmuje. Myślę nadawał by się jako krem na dzień pod makijaż. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trackcie pierwszego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować