Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Akceptowanie zapachów w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Mam mdłości kiedy poczuje zapachy wychodzące z kuchni, perfumy mojego partnera, zapach w samochodzie. Macie jakiś sposób na ulżenie sobie ?

Gość gość
Nie dasz rady. Trzeba przeczekać.

Gość gość
Mnie teraz w ciazy odrzucala wiekszosc zapachow kosmetykow, detergentow. Nie moglam sobie dobrac antyperspirantu, wszystkie mi smierdzialy. Perfum tylko c-thru zielony. Baldamy wszystkie bee- smarowalam brzuch medidermem. Na wymioty bralo mnie od Ariela, ewentualnie Vizir mogl byc do prania. Do sprzatania zrobilam ocet z plynem do naczyn. Moglam uzywac tylko tusz do rzes, po kremach i podkladach dostawalam suchych, czerwonych plam na twarzy. W pierwszej ciazy przeszkadzal mi zapach naszego mieszkania i pasty do zebow- musialam kupic o smaku miodu, byly kiedys takie w Biedrze.

Gość gość
Najgorsze są pierwsze 3 miesiące.Ja nie nosiłam perfum,detergentów,sklep mięsny był najgorszy,raz nawet w nim zemdlałam.Po prostu trzeba to przeczekać,unikać w miare możliwości zapachów ,które Ci przeszkadzają.

Gość gość
przeczekać, to minie w 2 trymestrze

Gość gość
Pisalam wyzej o detergentach, kosmetykach itd- mnie cala ciaze odrzucalo...

Gość gość
Z ciekawości powąchałam mój zimowy zapach perfum - od razu ciągnie na wymioty. Zapach balsamu do ciała, który używałam przez ostatnie 10 lat odrzucił mnie.