Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość słuchania jękow sąsiadów.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w luksusowym apartamenie. Obok mnie mieszka ok 30 letni facet. Sypialnie mamy ściana za ścianą i słyszę co wieczór albo rano albo w dzień jęki jego i dziewczyny. Mam dość. Każdy ma klime, ale ja nie mogę używać, a on nie wiem dlaczego woli okna otwarte. Mógłby przymajmiej zamknąć je na ten czas. Jak zwrócić mu uwagę?

Gość gość
Znam juz imie jego dziewczyny, jego. Pukałam w ściane, muzyka leciała i nic nie dało do zrozumienia.

Gość gość
Zacznij robić to samo w tym samym czasie

Gość gość
Nie potrafię krzyczeć, dyszec, jeczec tak jak oni, moj maz też jest cichy.

Gość gość
anonimowy list do skrzynki że niby dzieci słuchają i osoby starsze i że inni tez mają dość uczestniczenia w ich seksie i że jak się nie uspokoją to będzie sąsiedzi zgłoszą do spółdzielni itp. u mnie pomogło

Gość gość
Jakby to byla raz na jakiś czas to ok, ale to się powtarza z 4 razy w tygodniu nawet po kilka razy. Kilka dni w tygodniu nie ma nikogo w mieszkaniu więc mam spokój.

Gość gość
I tak naprawdę to żal mi trochę.

Gość gość
O rany! obrzydliwe to jest :(

Gość gość
Dobry sex jest wtedy kiedy na koniec sasiad zza sciany idzie na papierosa :P

Gość gość
Mi też jest żal samej siebie. Nawet w sypialni nie mogę poleżeć a jak okna pozamykam to gorąco.

Gość gość
U mnie to samo tyle ze to 16latki sie tak zabawiaja.

Gość gość
ja pieprzę jakie te baby ohydne, jak nie weźmie do mordy to się drze

Gość gość
Żeby to tylko ona jęczała on też jeczy. Ale żeby facet jeczał ?

Gość gość
U mnie sąsiad tez tak jęczy . Jak dochodzi to słyszę go na drugiej stronie mieszkania . No jakby facet rodzil bleeeee Kiedyś lezę z mężem i próbujemy zasnąć a ten za ściany dochodzi , jęczy a mój maz " o bozeeee wreszcie " hehe

Gość gość
E tam jak dla mnie to sexy; )) chyba że macie dzieci to głupio dzieciom tlumaczyc jak za male. ..ale jeśli nie macie to daj na luz; ) jeszcze twój sąsiad nauczy się cicho. Jak sam będzie miał dzieci :)

Gość gość
Ona jednak jest glosniejsza. Mamy dziecko - 3 letnie.

Gość gość
Ale synek nie bawi się w naszej sypialni, nie słyszy.

Gość gość
autorko a chcąc nie chcąc uczestniczycie ich seksie razem z dzieckiem, a co jak będziesz chciała zaprosić gości, rodziców na obiad cokolwiek, trochę głupio i krępująco a najlepsze że to nie wy powinniście się tak czuć, ja tak miałam również kilka razy dziennie a mam kawalerkę a ściana mi aż chodziła więc napisałam anonim w imieniu mieszkańców i się skończyło

Gość gość
Zacznij mu bić brawo :D Sąsiad może nie zdaje sobie sprawy z tego że jest głośno? Nie mówiąc już o tym że raczej nie są to wrzaski jak z porodówki właśnie, tylko normalne jęczenie czy tam stękanie, jest u siebie, to jest normalne użytkowanie mieszkania i nic złego nie robi. Budzi was, uniemożliwia oglądanie tv? Nie uprawia przecież seksu kilka godzin dziennie czy przez pół nocy. Jak ci coś przeszkadza- poproś, pogadaj jak człowiek. Moja sąsiadka lubiła palić na ławce pod moimi oknami, wolno jej, ale poprosiłam kiedyś- bo dziecko śpi własnie w pokoiku od tej strony, wietrzyć trzeba a dym od razu leciał do mieszkania, czy nie mogłaby siadać na innej, kawałek dalej- nie było problemu, powiedziała że rozumie, nie kopci mi już pod oknem. Sąsiada wystarczy delikatnie poprosić żeby w czasie seksu zamykał okna.

Gość gość
21: 35 ale oni nie muszą wiedzieć że dziecko nie słyszy i co zawsze gdy zaczną się seksić będziesz zamykała dziecko w sypialni?

Gość gość
W ciągu dnia ci przeszkadzają ?

Gość gość
U nas było podobnie sprawę załatwiła moja teściowa gdy była u nas w odwiedzinach Gdy po 21 zaczęły dobiegac z zza ściany jęki i sapania wyszła na klatkę i zaczęła walić im po drzwiach i dała się na całe gardło pomocy pomocy w tym mieszkaniu ktoś potrzebuje pomocy.. ......Z początku z mężem nie wiedzieliśmy co się dzieje bo nie zauważyliśmy ze wyszła na klatkę ale gdy żeśmy ją ujrzeli to śmialismy się do rozpuku.Tesciowa gdy zorientowała się co to były za jęki spaliła buraka-uwielbia kryminały i myślała ze trafiła się jej jakąś kryminalna przygoda

Gość gość
U nas było podobnie sprawę załatwiła moja teściowa gdy była u nas w odwiedzinach Gdy po 21 zaczęły dobiegac z zza ściany jęki i sapania wyszła na klatkę i zaczęła walić im po drzwiach i dała się na całe gardło pomocy pomocy w tym mieszkaniu ktoś potrzebuje pomocy.. ......Z początku z mężem nie wiedzieliśmy co się dzieje bo nie zauważyliśmy ze wyszła na klatkę ale gdy żeśmy ją ujrzeli to śmialismy się do rozpuku.Tesciowa gdy zorientowała się co to były za jęki spaliła buraka-uwielbia kryminały i myślała ze trafiła się jej jakąś kryminalna przygoda

Gość gość
Jak można nie wiedzieć, że jest się głośno? To są jęczenia, stękanka, ,,nie przestawaj", jeczenie imion. Nie umozliwia ale ja nie chce słyszeć tego w swojej sypialni przez 20 minut prawie codziennie albo z dwa razy.

Gość gość
21:38 rozmowa nie jest najlepszym wyjściem ludzie lubią być przekorni, rozmowa może skończyć się tym że będą bardziej robili na złość i będą wiedzieli że mają wroga właśnie w sąsiadce czyli cokolwiek zrobisz przeciwko im będa wiedzieli że to ty autorko dlatego uważam że anonim w imieniu reszty mieszkańców jest lepszym wyjściem z sytuacji jednocześnie daje do zrozumienia że ich jęki słyszy cały bok a nie jedna osoba a wtedy inaczej podejdą do sprawy

Gość gość
Jeśli w ciągu dnia to przecież nie musisz siedzieć w sypialni

Gość gość
W ciągu dnia chciałbym odpocząć gdy dziecko jest w przedszkolu. Chciałbym spokonie położyć się w sypialni.

Gość gość
Wieczorem i rano też nie muszę być w sypialni ?

Gość gość
21.48 :-D może idź do pracy i nie truj ludziom d

Gość gość
Pracuje w domu.