Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie wyjsc z takiego dna

Polecane posty

Gość gość

Bez: pracy, porzadnego wyksztalcenia, pieniedzy, prawa jazdy, perspektyw, przyjaciol, partnera... :'( Depresja, niesmialosc, a takze leki, niezdecydowania oraz pewnie i lenistwo zniszczyly mi zycie, a czas ucieka. Niestety najmlodsza tez juz nie jestem. Jest jeszcze szansa czy nie ma juz dla mnie ratunku? :( :O W tym roku bede miec 27 lat. Czuje sie strasznie...

Gość gość A008
zacznij od rzucenia chlania, palenia, "leków", oraz zacznij żyć z zasadami moralnymi. Lenistwo ma każdy gdy nie ma motywacji, a motywują rezultaty, nie koniecznie finansowe. Jesteś zagubiona, a ratunek zaczyna się od wyłączenia na stałe propagandy zwanej TV. Czy potrafisz to zrobić? Porozmawiam z tobą jeśli masz ochote, daj znać.

Gość wyrozumiały
Do dna jeszcze Ci daleko, wbrew temu co myślisz, wiem bo byłem tam.

Gość gość
to jest prowokacja policyjna, wiem nawet w jakim celu ale nie powiem

Gość wyrozumiały
Zazwyczaj wystarczy usiąść i przemyśleć jak to się stało że się znaleźliśmy w takiej sytuacji, oczywiście samo myślenie nie wystarczy ale od czegoś trzeba zacząć, Najlepiej od siebie

Gość gość
A co? Policja szuka pedofilów na forum?

Gość macaj co trzeba
Policja szuka zabicia nudy na forum, a szczególnie linki do cycków, bo cycki zawsze są dobre.

Gość gość
@03:51 nie jestem pedofilem jeżeli to było do mnie i w pełni mam świadmość że na 90% jesteś kimś z Policji, także cóż mogę powiedzieć... podejrzewam że chcecie mnie złapać na jakichś dodatkowych przestępstwach aby postawić mi dodatkowe zarzuty, jak promowanie narkomani etc. niestety jestem cwaniakiem84 i to Wam się nie uda bo jestem ostrożny jak diabli i uważam co piszę, czasami mnie ponosi... ale wiem że nie przekraczam żadnych granic dobrego smaku...

Gość gość
Nie wieżę że jakiś pies wymyślił taką historię Skąd taki iloraz inteligencji?? Ale poszperam jeśli już to pewnie z jakiejś książki

Gość gość
Cwaniak ileśtam czy tobie coś ciężkiego na głowę ostatnio nie spadło

Gość gość
Może zamiast snuć spiskowe teorie wypowiedziałybyś się w temacie???

Gość gość
Ale skoro ty tak to odbijam" piłeczkę" A ty kim jesteś że tak dużo wiesz o psich podchodach?? Cwaniaku ileśtam ?

Gość gość
@04:28 się wie, się nie powie :D🖐️

Gość starszy sierżant
Jesteś pod obserwacją CBŚ, więc uważaj cwaniaczku

Gość wyrozumiały
Artykuł pierwszy mojego kodeksu -sram na Ciebie i twoje chore wizje. Art.2 pkt1 jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to się k... Nie odzywaj Art.3.pkt10 Ssij mi pałkę.Art.4.pkt3. Jeśli nie potrafisz -! Nie pchaj się na afisz. A jak tak bardzo mocno chcesz to miejsce na wokandzie dla ciebie znajdę

Gość gość
Hahahaha fajne :)

Gość gość
W polaczkowie nikt nie ma przyjaciol bo wiekszosc polaczkow to falszywe qrwy obrabiajace sobie nawzajem osrane duupy za plecami:o

Gość gość
Nic mu na głowę nie spadło, nie musiało. On leczy się na schizofrenię paranoidalną :D