Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chce wyjechac za granice czy to sie oplaca? Doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Holandia.Zarabialby na PLN okolo 10-12tys wysylal by jakies 2 tys poniewaz wynajmujemy mieszkanie a ja ze swojej wyplaty nie dalabym rady siw utrzymac i zaplacic za wynajem ktory wynosi 1600 Czy jest mozliwosc cos odlozyc zakladajac ze on musi sie tam utrzymac? Oczywiscie po nowym roku chce do niego dojechac jak ona tam sie ogarnie z mieszkaniem itd

Gość gość
Cos tam odlozycie ale pewnie nie duzo. Zycie tez tam kosztuje wiec okolo 4-5tys bedzie musial sobie zostawic. Jak tobie wysle 2tys to odlozycie 3-4tys miesiecznie przy dobrych wiatrach. Bedzie musial tam z 10lat siedziec zebyscie kupili se mieszkanie

Gość gość
Oprocz kasy moze wrocic tez z kochanka :-)

Gość gość
Licze sie z tym. Ale jak bedzie chcial odejsc to w polsce sobie znajdzie kochanke wiec co to za roznica:) a kasa jest kasa Niebedziemy cale zycie wynajmowac mieszkania przeciez

Gość gość
Niech jedzie. Jak siw nie uda to wroci. Nie ma nic do stracenia

Gość gość
I beeziwsz mogla se kochanka znalezc:) slomiana wdowka Mniam mniam ja jestem chetny Mmmm....

Gość gość
Będzie wysyłał tylko dwa tysiące? Według mnie powinien wysyłać więcej jak nie całość tyle co na życie tam ma miec a ty byś odkładala bo niestety ale często jest tak se facet sobie znajduje tam kogoś i prowadzi podwójne życie i okazuje się że z tych wypłat to możesz później i dwa tysiące nie zobaczyc. Moj facet też wyjezdza ale trzeba się zabezpieczyć niestety.

Gość gość
Mój tak zrobił wrócił z kochanką. Nie polecam.

Gość gość
Bedzie mi wysylal 2tys na zycie i inne pieniadze ktore ja bede odkladac. Zostawi tylko sobie na zycie a reszte wysle mi. Nie jestem taka glupia wiem ze w zyciu roznie jest

Gość gość
Pewnie za taka kase sama bym pojechala

Gość gość
Pewnie co bedzie w tym polskim syfie robic