Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnaBlondynka

Wyrzuty sumienia wobec żony kochanka

Polecane posty

Gość InteligentnaBlondynka

Mam okropne wyrzuty sumienia wobec żony faceta, z którym sypiam. Spotykamy się od roku. On ma 45 lat, ja 22. Jest policjantem, ja studiuje prawo. Mamy dużo wspólnych tematów. Jest czuły, szarmancki, opiekuńczy. Poza tym jest na każde moje zawołanie. Wystarczy jeden mój sms i przyjedzie. Ja mam chlopaka. Chociaż moje koleżanki nieraz widziały mnie z tym policjantem, często chodzi ze mną na uczelnię. Przedstawiam go zawsze jako kolegę, ale one raczej czują co jest grane. Ostatnio w dość nietypowych okolicznościach poznałam jego żonę i zrozumiałam jak podłe jest to co ja robię. Ona całe życie poświęciła dla niego i dla dziecka, nie pracowała, zajmowała sie domem. Sprawia wrażenie takiej mądrej życiowo i ciepłej kobiety... a w zamian ma co ma. Tzn ona nie wie, ze konkretnie to ja jestem kochanką jej męża, ale raczej wie, ze on nie jest jej wierny. Nigdy nie chciałabym znaleźć się na jej miejscu. Nie mogę z nim zerwać, bo wiem, że i tak by mi nie dał spokoju

Gość gość
burek kiedy sie widzimmy

Gość Teresa z Kalkuty3
jestes podła suką i tyle...zycze ci zebys zdechla w piekle. Zeby twój mąż po 20 latach tez poleciał na mloda sikse. jak tak mozna,czyjegos meza ruszac. zeby cie zarazil hifem. nie masz godnosci,jestes kurfa...powinna cie to zona zdemskowac i oblac kwasem,i twoj wizerunek wywiescic na bilbord w twojej wsi.

Gość gość
Karma wraca i mam nadzieję że Twój chlopak/mąż też będzie Cię zdradzał: /

Gość gość
Jak się okazało moj ex z którym byłam 7 lat zdradzal mnie wielokrotnie. Teraz kuhwa Polska, teraz kuhwa ja będę szmacic waszych mezow-ojcow waszych dzieci-zieciow waszych mamuś. Za Michała i za Burka. Teraz się odkuje s******ny

Gość gość
to przemawia do ciebie jezus według objawien faustyny kowalskiej przemawia prze sumienie potem bedzie przemawiał przez cierpienie i niepowodzenie

Gość gość
nie wierzę,by taka szumowina jak autorka miała wyrzuty sumienia k***a nie ma wstydu ,to łajno jest wyzute z honoru

Gość gość
Tosz to on żonie przysiegał. Ona jest wolna i nikogo nie zdradza.