Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 20 lat a partnerka 36 lat i mam obawy

Polecane posty

Gość gość

Ślub zaplanowany na września i mam obawy czy nie za duża różnica wieku.Zaraz bym musiał płodzić dzieci bo jej licznik bije już mi to mówi...już jest za późno bo kocham ale czy to przetrwa ? Jesteśmy 2 lata razem.Ma ktoś podobnie?

Gość gość
Za stara -wycofaj się.

Gość gość
To zalezy od was a nie opinii internetu. Co tu ma wiek do rzeczy?

Gość gość
daruj sobie to próchno już

Gość gość
Pamiętaj że jak zrobisz dziecko to skończy się radosne ru/c/h/anie o dowolnej porze dnia i nocy

Gość gość
Ja mam 20 lat jestem dziewczyna i nie wyobrażam sobie wziąć pryka 35 lat , a jak kobieta to już wogole , mam chłopaka 25 lat i jest idealnie

Gość gość
Swoją drogą ... twoja" partnerka " też jest dobra , bierze się za dzieci , sama pamiętam jak miałam 20 lat to sa jeszcze dzieciaczki a 35 latka jest na drodze do 40 stki

Gość gość
No po to chyba zakładasz rodzine żeby mieć dzieci prawda? to się nie dziw że ona chce mieć już , bo dla niej to ostatni dzwonek na macierzyństwo a ty powinieneś się cieszyć że będziesz młodym tatusiem, daję wam kilka lat wspólnego życia później poznasz kobietę w swoim wieku i odejdziesz od żony. A co twoja rodzina na to że bierzesz kobiete 16 lat starszą za żonę, a jej rodzina? że bierze młodego chłopaczka O ludzie!!

Gość gość
Ty masz jeszcze czas na zakładanie rodziny Powiedz że jesteś jeszcze młody i nie chcesz brać ślubu.

Gość gość
A zdajesz sobie sprawę ze opieką nad dzieckiem to ciężki kawał chleba ? Nie będzie wypadów z kolezkami koleżankami , będzie za to robota a po robocie opieka nad dziećmi ,które musisz produkować jedno po drugim

Gość gość
To sa dzieci a nie gowniaki i to nie jest dyskusja o twoich preferencjach rodzicielskich tylko o problemie autora

Gość gość
głupszej prowokacji sie nie dało napisać?

Gość gość
to ja autor . Wiem że będzie ciężko... na szczęście o finanse nie muszę się martwić..przejmuję biznes po ojcu.Ona jest z zawodu dentystką. Tak wyszło że się zakochaliśmy co zrobić, jak ją poznałem to myślałem że ma tak 26-27 lat bardzo młodo wygląda...Moi rodzice nie są przeciwni, gorzej z jej było że jestem szczyl itd ale już im przeszło. Ona była długo wcześniej z jakimś facetem który nie chciał mieć dzieci i go zostawiła( był od niej o 10 lat straszy...

Gość gość
Nie wierzę, ze ładna dentystka moze chcieć być w zwiazku z dzieciakiem, co innego przygoda z seksem, ale brać coś takiego na stałe?

Gość gość
Po pierwsze to jest prowokacja dajecie sie tak latwo podejsc po drugie chyba jestes brzydki ze masz takie marzenia ze mlodsze cie nie chca tylko stare babcie

Gość gość
gość dziś [09:04 te stare teraz mają fobie na młodych... o co im stary cap. wolą młodych zadbanych/

Gość gość
Nie będę tego komentować , ja mam technikum w sąsiedztwie o widzę jak się zachowują 19-20 letnie szczyle , nawet jak teraz się na chwilę ogarnął to za parę lat może mu wyjść brak wyszalenia się i pójdzie w tany a żona po 50 tce zostanie w domu z dziećmi

Gość gość
oczywiście, ze prowokacja, ja pukam młodszych od czasu do czasu, ale w zyciu bym nie chciała slubu z dzieciakiem

Gość gość
piszcie co chcecie... pytałem się czy ktoś ma podobnie i o normalne rady a nie knucie jakiegoś spisku. Fakt jest atrakcyjna i ja też ... więc nie wiem o co Wam chodzi.Autor.

Gość gość
Jakie knucie spisku ?? To co mamy Ci pisać to co chcesz usłyszeć ? Ludzie tu się dzielą opiniami a nie piszą to co inni chcą usłyszeć

Gość gość
9.06 Oto dlaczego nie chcę młodszych do związku, tylko szukam do tego kogoś na poziomie. Fobia dziecko to inaczej lęk, strach przed czymś. wiem że ładne zagraniczne słowo, ale zanim użyjesz to sprawdź co znaczy

Gość gość
a co to tylko facet może być straszy o baby? czasy się zmieniły przykład prezydent francjii!

Gość gość
Autorze, nie wiem jak wygląda twoja dentystka ale licz się z tym, że po ciąży albo dwóch w tym wieku nie będzie jej łatwo wrócić do atrakcyjnego wyglądu. Jest też możliwe, że po urodzeniu dziecka straci zainteresowanie seksem. Dużo ryzykujesz z tym ślubem.

Gość gość
ja mam żonę starszą o 12 lat.Ona ma więcej siły niż ja :D tylko że jak brałem ślub to miałem 25 a ona 37. Dziś mamy dwie córki :) i jestem szczęśliwy.Żona młodo wygląda nawet nie widać różnicy wieku.

Gość gość
Ja mam 25 lat i jeszcze nie chciałbym mieć dzieci , pamiętaj dziecko to nie zabawka ono wymaga opieki 24/7 w każdej minucie tak gdzieś do 3 roku życia

Gość gość
Skoro już się zdecydowałeś się na ślub to po co się pytasz na forum ? Klamka zapadła , a Ty najwyraźniej niestety oczekujesz , że każdy ci napiszę ze wspaniale robisz i to cudowna decyzja , powiem tak : rób jak uważasz to twoje życie , każde powodzenie i porażka będą twoje , z resztą pytanie przypadkowych ludzi nie jest zbyt mądrym pomysłem , nikt nie zna twojej sytuacji ani Ciebie nie sposób tego ocenić

Gość gość
Młoda ale już bardzo doświadczona seksualnie dziewczyna zrobi wszystko aby zapewnić Ci rozkosz. Seks telefon traktuje jaką ogromną przyjemność, orgazm najłatwiej osiągam słuchając męskiego głosu. Możemy więc zrobić sobie dobrze nawzajem, nie wykluczam też czegoś więcej. Czekam na Ciebie, poznajmy się lepiej:) http://sex-tele.pl/47398

Gość gość
Juz jak tu cxytam to autor tak wymysla zeby chociaz bylo na jrgo korzysc a to ktos starszy o 10 lat i szczesliwi a to miala 37 lat i dwojka dzieci i szzczesliwy to autorze jak jestes taki szczesliwy to po co zakladasz tu posta potem nie przyjmujesz do swiadomosci tego co ci tu piszemy po co tu w ogole napisales? I coraz bardziej jestem przekonana ze tak naprawde nie masz nikogo jestes jakims rudym dzieciakiem ktoremu sie nudzi a ta starsza kobiete to musi masz w snach takki przystojny jestes to cie kazda w twoim wieku by chciala a nie jakas staruszka haha

Gość gość
Zapytaj czy ma dzieci bo może to oszustka. Sporo tego po ulicach się kręci

Gość gość
W tym wieku mają siwe włosy i kupują farbę po to by zakryć siwizne. Takie są fakty. A do tego przeszłość och często może być powiązana z przestępcami. Będziesz dla nich pracować do końca życia.