Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wy żyjecie z kredytami

Polecane posty

Gość gość

bo ja nie daje rady finansowo i psychicznie ... dochód mczny ok 5 tys kredyt 800 zł telefon 200 czynsz 600 prad 150 internet , telefon 100 paliwo 500 jedzenie i inne 2500 czyli zostaje zero .... mam juz dosyc 4 osoby 2+2

Gość gość
ja dorabiam jako prostytutka:)

Gość gość
no ja nie bede tak dorabiac :)

Gość gość
Dochód miesięczny ok 12 000 Kredyt -1200 Dom (jednorodzinny wszystkie rachunki srednio) - 800 jedzenie plus rzeczy do szkoły 3500 ubrania i inne ok 2000 Razem 7500

Gość gość
My mamy 6tys i brak zdolnosci kredytowej wiec wynajmujemy za 1800 200zl wynosza rachunki telefony i internet Maz pali Mamy male dziecko wiec pampersy mleko zabawki i ciuchy bo z predkoscia wyrasta ze starych Mamy duzego psa ktory wbrew pozorom tez generuje okolo 150zl miesiecznie Nic nie odkladamy bo nie ma z czego. Przynajmiej masz mieszkanie a my komunalnego nie dostaniemy i zdolnosci kredytowej nie mamy:( mam dosc

Gość gość
Dochód miesięczny ok 12 000 Kredyt -1200 Dom (jednorodzinny wszystkie rachunki srednio) - 800 jedzenie plus rzeczy do szkoły 3500 ubrania i inne ok 2000 Razem 7500

Gość gość
Dlaczego wy w ogóle zajmuje cie cie finansami w domu? Przecież faceci są od tego.