Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Medicover Ginekolog

Polecane posty

Gość gość

hej Dziewczyny, Kogo polecilybyscie z ginekologow w medicover w Warszawie do prowadzenia ciązy ? Zalezy mi na kimś kto jest profesjonalny, a jednocześnie bez problemu wystawia zwolnienia.

Gość gość
profesjonalny wyklucza wystawianie zwolnienia na zawolanie.

Gość gość
No nie na takie zawolanie. W pracy wykanczaja mnie psychicznie, zle sie czuje. A pierwszą ciążę prowadzilam u lekarza który do samej porodowki nie wystawil, bo przeciez "dobrze wygladam". Poza tym nie pytam o hejty tylko o konkretna odpowiedz, takze jesli takiej nie masz, po co byc zlosliwym ?

Gość gość
a gdzie w tym jest nienawisc? sorry, ale przysiege lekarską to ja znam i wyklucza sie bycie profesjonalnym i wystawianie zwolnien od tak. Jak cie wykanczaja psychicznie to ginekolog nic tu nie pomoze. Idzie sie do psychiatry

Gość gość
Dobrze, dziekuje Ci barzo za odpowiedz, poproszę teraz innych o wypowiedz :)

Gość gość
Jak są problemy z psychiką to ginekolog nie wystawi. On nie ma kompetencji by sprawdzic czy nie klamiesz

Gość gość
Nie mowie o problemach z psychiką. Pracuje w korpo, gdzie traktują nas jak numerki. Ja sie strasznie zle czuje, wymiotuje, mase czasu spedzam w lazience, za co dostaje co chwila opierdziele, bo gdzie bylam kiedy dzwonil telefon, bo czemu to jeszcze nie zrobione, wisi od calych dwoich minut ! O to mi chodzi. O fakt, ze tutaj panuje zasada "ze*** się, a nie daj sie". Nie mam ochoty dalej w tym uczestniczyć i przekladać ten stres na dziecko. Moj lekarz twierdzi, ze "oj, dam radę". Potrzebuje kogos kto ma trochę empatii, bo w obecnym stresie ciązy raczej nie donoszę.

Gość gość
Ale w walce ze stresem nie pomaga ginekolog. tylko psycholog i psychiatra. Zrozum. Ja sie nie dziwie, że ginekolodzy was (ciezarnych) nie cierpią skoro traktujecie ich jak psychologow, okulistów i ortopedów nefrologów i neurologów w jednym. To jest ginekolog, jak sama nazwa wskazuje zajmuje sie ukladem ROZRODCZYM kobiety, nie jej psychiką. Jesli z tobą i dzieckiem jest wszystko ok to on nie ma podstaw by wypisywac ci zwolnienie. To nie jest ich brak empatii. On po prostu NIE MOZE.

Gość gość
Ja nie pytam o pouczenia, tylko o ginekologa, ktory w ciazy bez problemu wypoisuje zwolnienia. jesli nie masz konkretnej odpowiedzi, daruj sobie proszę pouczanie. Szkoda czasu.

Gość gość
to ci odpisalam, nie ma takiego. chyba ze chcesz konowała który patrzy tylko na zysk i wypisze ci nawet Mizoprostol w ciazy...

Gość gość
Tobie juz podziękowałam :)

Gość gość
tylko ze tu ci odpisalam raz. jak widac inni tez maja takie samo zdanie :D