Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie dają się zle traktowac osobie popularnej?

Polecane posty

Gość gość

Znam dziewczynę,jest popularna - potrafi zrobic wrażenie. Niestety wiele osób jej nadskakuje,a za bliższy związek dają się pokroić. Nie rozumiem tego, czy warto dać się szmacić za "prestiż" bycia blisko takiej osoby, przecież prędzej czy później ktos tego nie wytrzyma, pewnie 'podnóżek' a wtedy ta popularna zniszczy takiego człowieka.

Gość gość
znałam taką popularną, której każda i każdy nadskakiwał, i studia zawaliła, miała zajęcia z innymi ludźmi każdego dnia, nie było frajerek - podnóżek , teraz robi karierę i jest popularna, przebojowa w sklepie kosmetycznym hahaha

Gość gość
Zalosne

Gość gość
praca jak praca, modl sie zebys ty nie wyladowala nizej, moze to jej pasja

Gość gość
gość dziś znałam taką popularną, której każda i każdy nadskakiwał, i studia zawaliła, miała zajęcia z innymi ludźmi każdego dnia, nie było frajerek - podnóżek , teraz robi karierę i jest popularna, przebojowa w sklepie kosmetycznym hahaha x Ojej ale jej zazdrościsz. Mnie to tylko zastanawia, dlaczego ludzie są sługusami takich popularnych. Ja wielokrotnie spotkalam sie z tym, ze nic po mojej zyczliwosci, bo nie mam sily przebicia. Ci sami chlopcy traktowali nas roznie i nie o wyglad tutaj chodzi. Ze mna byli, ale probowali mnie robic "na nią", w ubiorze, wygladzie, charakterze. Jak byli z nia to pod niebiosa ja wynosili i godzili sie na wszystko. Ona sie nimi bawila, raz dala nadzieje raz ja odebrała,ponizyla faceta,potem znowu dała nadzieje a on jak pies za nia latał... wsłuc***a sie w jej potrzeby, nadskakują. Gdzie szacunek do siebie? Co to niby wam daje? prestiz?

Gość gość
02:07 Nie zazdroszczę. Czego? :D no mowię, ze wykorzystuj***ardzo swoja przebojowość i sile przebicia w sklepie (ale się tam popisuje). To jej sie chwali. :D Na powaznie, to taka przebojowa i super osobistość powinna dać sobie radę na studiach (humanistycznych! :D ) i zrobić sługusów z ludzi tam. A ze zajęcia było urozmaicone, i ludzie mieli wykłady z innymi ludźmi każdego dnia, to i grupki nie powstały , nie ma potrzeby nadskakiwania komus bo po co ? Głośne trajkotki nie potrafiące zamknąć japy maja super tylko jeśli jest stała grupa ludzi nieco biernych.

Gość gość
Facet dla atrakcyjnej dziewczyny jest w stanie się zeszmacić. Mam faceta i przyczepił sie do mnie podstarzały Janusz. Powiedziałam , ze jest za stary (bo jest) to sie nie odzywał przez 2 dni i znów zaczął wydzwaniać , pisać.

Ja myślałam sobie,że może temat będzie o tym jak to gwiazdy nie chcą rozdawać np autografów osobom,których nie lubią np imigrantom czy uchodźcom i dlatego człowiek może dać się ponieśc emocjom i uprzedzeniom w dobie terroru a Ty piszesz o osobie co nawet nie wie co to jest bycie gwiazdą tylko ma jakies fanaberie związane z własnym przerostem swojego ego!!!

Gość gość
w kazdym srodowisku jest jakas gwiazda;)

Gość gość
02:52 I prawie kazdy jej źle życzy, a kilka nawet przeklina.