Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmama

Czy po macierzynskim naleza mi sie jakies pieniadze?

Polecane posty

Gość gośćmama

Moje dziecko nie dostalo sie do zlobka. Wychowawcze mi sie nie nalezy. Czy.moge zarejestrowac sie w urzedzie pracy. Podobno moge dostac jakis zasilek dla bezrobotnych. Niechce zostac bez kasy:(

Gość gość
Nalezy Ci sie praca tak jak kazdemu. Dziecko oddaj so pryqatmego zlobka(koszt okolo500zl) i zasuwaj do roboty

Gość gość
Doladnie! Pieniadze naleza sie udzcom, Ukraincom, lumpom i cwaniakom - a ty masz isc do pracy i na nich pracowac!

Gość gość
*uchodzcom

Gość gość
Kiedys usłyszałam od mlodej mamy taki tekst, nie pójdę do pracy bo zabiora mi 500 plus i kuronia. Serio,az tak nie chce sie ludziom pracowac?

Gość gość
Oczywiscie ze nie! Komu sie chce pracowac jak z zasilkow mozna wiecej wyciagnac niz pracy?

Gość gość
Zasiłek po macierzyńskim? Nie wiem czy takie cos funkcjonuje

Gość gość
Urlop macierzynski wlicza sie do stazu pracy. Jesli razem z urlopem masz ponad rok to dostaniesz 600 lub 800zl zalezy od stazu pravy i jak masz przyznane rodzinne w kwocie 100zl to doloza Ci jeszcze 400 (dodatek)

Gość gość
8:54, serio w pracy nie zarobisz więcej niz 1000zł,????? ..1000 zł to wasz szczyt ambicji tylko dlatego że za darmo dane? Nie wiem no , ja uważam że kobieta musi miec na fryzjera itp. i w ekstremalnych już sytuacjach normalnie pracując czy to w miesnym czy w kiosku te 2300 butto masz.

Gość gość
Tu autorka Ale ja chce isc do pracy ale narazie na czarno Wszedzie zarobie te 1500zl nawet na niecaly etat ale dodatkowy zasilek dla bezeobotnych i dodatek to tysiac zlotych. Zawsze sie przyda dodatkowa kasa

Gość gość
10:31 ale to pieniądze nie twoje a pracujących

Gość gość
było się uczyć, to byś mogła liczyć na coś więcej niż g****opraca za 1500 zł, taka prawda

Gość gość
Ile ludzi po studiach pracuje za 1500 czy 2000tys Skoncz pierd....ic zacznij mowic odrealniony bucu