Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety o siebie nie dbaja?

Polecane posty

Gość gość

dlaczego idac ulica widac grube, zaniedbane kobiety? narzekacie na facetow, a same zero silowni, zero diety, tylko jakis marny makeup i niby gotowe.... a pozniej tematy, dlaczego polscy faceci sa brzydcy.... tyle ze uroda polek to glownie w opowiesciach istnieje.... ps. dlaczego kobiety nie potrafia chodzic? przecietny chod to babochlop, zero seksapilu, zero erotyzmu, czlapanie i powloczenie nogami. nawet jak cudem zaloza szpilki to i tak nie potrafia w nich chodzic. tak ciezko isc w lini by lekko sie biodra kolysaly? http://powiatino.pl/ogloszenia

Gość Artur303030030330
To fakt, czasem robie sobie takie "badania", jadac do pracy obserwuje ludzi i licze otylych tak do max 50 lat, z rozroznieniem facet-kobieta. Przewaznie konkurencja trwa do 10 spotkanych sztuk i zawsze wygrywaja kobiety :)

Gość gość
bo w pewnym wieku mam już w d...to czy sie podobam komus czy nie. Cwicze po to zeby zachować na starość jakąś sprawnośc, ale naprawdę mam juz w d... figurę. Z wiekiem tez dbam o siebie ale tylko na zasadzie profilaktyki- zęby , cera, ale np nie chce mi sie stroić czy malować, zamiast tego wolę sie wyspać rano. A co do większosci na ulicach- bieda, brak czasu, brak radości zycia- a trudno ją mieć jak z pensji nie ogarniasz wydatków podstawowych, z musu bazarowe ciuchy albo tandeta z sieciówek, niby dbanie o siebie w domu, które g...daje , byle jakie jedzenie, stres inne priorytety- jak sie nazap...w robocie a potem w domu to nie polecisz na 23 na fitness.

Gość gość
przecietny chod to babochlop, zero seksapilu, zero erotyzmu, czlapanie i powloczenie nogami. nawet jak cudem zaloza szpilki to i tak nie potrafia w nich chodzic. tak ciezko isc w lini by lekko sie biodra kolysaly? przejdź sie parę razy na takich chodnikach jak mamy w Polsce, dziura na dziurze, w szpilkach- albo po paru metrach zniszczysz obcasy, albo sie na twarz wyp..isz. Nie mówiąc o tym że nie wiesz jak bola stopy w takich butach po kilku godzinach tego wdziecznego kołysania d... dla twojej uciechy

Gość gość
przecietny chod to babochlop, zero seksapilu, zero erotyzmu, czlapanie i powloczenie nogami. nawet jak cudem zaloza szpilki to i tak nie potrafia w nich chodzic. Ja się przyznam, nie umiem chodzić w szpilkach, ale też nigdy nie lubiłam takich butów, bardzo bola mnie stopy w takim ustawieniu i nie chce doprowadzić do deformacji . A dlaczego chodzę mało seksownie, bo muszę szybko zapieprzać z miejsca na miejsce żeby na czas ogarnąć obowiązki. W szpilkach nie pójdziesz szybko-jeśli ma to być ładny chód, mozesz w tym spacerować na promenadzie ale nie pobiegniesz do autobusu, nie będziesz też w nich latał po kilkanaście godzin dziennie- do pracy, w pracy, po zakupy, do urzędu na drugi koniec miast, do domu i jeszcze po dzieci. Szybciej, zdrowiej i lepiej zrobię to na małym obcasie, albo w innych wygodnych butach. I po co mi erotyczny chód- żeby mnie jakaś chołota zaczepiała na ulicy, czy po co?