Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zakładać szpilki? 175cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość

Mam 175 mój chłopak 185/186 i boje się założyć szpilki przy nim. Czuje ze ludzie będą się na nas dziwnie patrzeć tymbardziej ze wiekszosc moich koleżanek ma 150 w kapeluszu. Jestem przy tym szczupła bo ważę około 59 Max 60kg. Są tu jakieś dziewczyny z podobym problemem? Albo mężczyźni co Myślicie o takich dziewczynach i szpilkach?

Gość gość
a nosisz pończochy? to ważne.

Gość gość
Ja mam tyle wzrostu o nie wpadlabym na to żeby kogoś pytać. Na wysoką laskę w szpilkach ludzie owszem patrzą, bo to atrakcyjny widok zwłaszcza jak ma niezłą sylwetkę. Facetów miewalam nawet niższych i nie widzę związku

Gość gość
moja kuzynka ma 185cm i nosi szpiki 15cm

Gość gość
a ta kuzynka pracuje jako prostytutka?

Gość Tough Guy
Ja mam 175 cm moja żona tyle samo i uwielbiam kiedy zakłada szpile. Sam jej nawet kupiłem parę razy takie naprawde wysokie. Nie zauważyłem żeby ktoś na nas dziwnie patrzył, a jeśli bym zauważył to i tak miałbym to w dópie. Uważam że wysokie dziewczyny w szpilkach są niesamowicie seksowne i atrakcyjne.

Gość asia923
możesz swoją drogą czy Ty się obrażasz w towarzystwie pań 60 - letnich, że wszystkie mają po 150 cm?

Gość gość
Kupowalem nieraz noszone majtki od twojej zony na allegro.

Gość gość
Spokojnie zakładaj

Gość karolajna92
a dlaczego nie :) czy naprawde musimy sie przejmowac innymi ?:) ja jestem od swojego faceta wyzsza o pare centymetrow, ale jak mam ochote to ubieram szpilki. wiadomo, ze wybieram te nizsze jak np https://multu.pl/bezowe-szpilki-drupi-at4ukv3bm-a11 ale to ja mam sie w nich czuc dobrze. te sa naprawde wygodne i nie bede z nich rezygnowac :)

Gość gość
ja bym zakąłdała, lubie być wysoka

Gość madziaa73
ja mam 176 ,30 lat ,60kg i w i zyciu nie ząłozylam szpzilek.Nawet jak ide w balerinach to ludzie sie czasem ogladaja na mnie mrucżąc "ale mosntrum" to nie jest mile...(dzieci albo stare emerytki). a juz znalezc chlopa o moim wzroscie...cud.

Gość gość
zdecydowanie możesz nosić takie szpilki!

Gość gość
ja jestem wysoka (174 cm) a i tak noszę szpilki. Lubię być jeszcze większa :) bardzo fajne modele mają na https://multu.pl/kobiety-home , szpilki też są bardzo wygodne stamtąd, bo mam już z 4 pary w każdych czuję się bardzo dobrze :)

Gość gość
Kolejna idiotka, co "ma wrażenie" że wszyscy się na nią gapią i musi całe swoje życie, dopasować do innych. Nawet wybór gacha musiała.

Gość gość
Ja mam 173 i nie noszę, tylko ma jakieś wyjątkowe okazje i to nie za wysokie

Gość gość
ja mam 170cm wzrostu i w życiu bym nie założyła szpitalem, i tak jestem dość wysoka wiec nie chce przedobrzyć ;-)