Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oleole19

Jak dowiedzieć się czy jestem adoptowana?

Polecane posty

Na wstępie chciałam zaznaczyć, że próbowałam znaleźć podobny temtat poruszony wcześniej na tej stronie, ale na temat adopcji były jedynie stare wpisy, które nie dotyczyły do końca aspektów, jakie chcę poruszyć. Zacznę od tego, że od najmłodszych lat podejrzewam, iż jestem adoptowana. Myśl ta narodziła się przez mojego brata, który wmawiał mi, że jestem adoptowana. Mama przekonywała mnie, że nie jest to prawdą i po pewnym czasie przestałam się tym martwić. Jednak zawsze trapiło mnie pytanie; dlaczego Mama nigdy nie chce podać mi mojej grupy krwi? Stosunkowo niedawno temat znów przyplątał się do mnie. Zrobiłam badanie na grupę krwi i odkryłam, że grupy krwi moich rodziców w połączeniu nie mogły dać, tej którą ja noszę. Czytałam dużo na temat uzyskania Aktu Urodzenia. Natknęłam się na informację, że wprowadzono przepis, który chroni adopcyjnych rodziców i dane dotyczące adopcji są utajniane w Akcie Urodzenia. Chciałabym prosić Was o pomoc; może ktoś z Was miał podobny problem bądź wie jakie mam możliwości? Szczerze mówiąc nie do końca radzę sobie z tą sytuacją i chciałabym znać prawdę. Może to pomogłoby mi zamknąć rozdział adopcji.

Gość gość
Zrób testy DNA.

Gość 17:17 - testy DNA oczywiście najskuteczniejsza metoda, ale czy można zrobić je bez zgody osoby, z którą pokrewieństwo bedzie badane?

Gość gość
I znowu trollujesz zdziro

Gość gość
Nawet gdybys była adoptowana, to nie warto wiedzieć, że ci którzy cie spłodzili to nic nie warte smiecie.

Gość - do kogo to było? Uwierz, że dla mnie jest to ważne i chcę wiedzieć kim jestem.