Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jordi El Nino

Czy seks z dojrzałą kobietą jest przyjemny?

Polecane posty

Gość Jordi El Nino

Murzyni ponoć lubią takie dobrze ****ać. Nie powiem niektóre można by było przelecieć. Jak to jest? Można mieć orgazm?

Gość gość
lubią bo one dobrze im płacą (także polki jeżdżące tam "turystycznie") a poza tym u niektórych z nich pokutuje jeszcze takie neokolonialne myślenie, że z białą to nobilitacja. Podobnie jak za komuny w Polsce gdy można było poderwać gościa dewizowego

Gość gość
Ja ostatnio walilem babke o 15 -e lat starsza.A to bylo tak:juz dawno ja znalem bo mieszkala w tej samej klatce, czasami nawet i dzien dobry jej mowilem. Pewnego dnia zadzwonil tel odebralem okazalo sie ze to jej maz potrzebuje mojej pomocy zebym go zawiozl na lotniko bo zona nie moze. Po sasiedzku zgodzilem sie,pojechalem i jego zona tez, w drodze powrotnej zaczela ostro nawijac, pod tym wzgledem ja nie znalem. Gdy juz bylismy na miejscu,zaprosila mnie na kawe, nie odmowilem bo nawet nic innego do roboty nie mialem.Przez dwa dni ja dymalem chwalila mnie ze jestem lepszy od jej mezaa a zwijala sie jak zmija ale dbala o to zeby calego w c*****e miala. Po tym spokaniu mam pewna c****e do posuwania i mnie tez ona pasuje