Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michas_93

Dziewczyny jakie to uczucie?

Polecane posty

Gość Michas_93

Hej jak w temacie, pytanie do kobiet Jakie to uczucie gdy facet w was wchodzi wkłada zwłaszcza jak dopiero rozebrał i zaczyna wchodzić, co czujecie? opiszcie proszę ciekawi mnie to :)

Gość gość
Co czujemy. Czujemy ze wpycha. Raz jest przyjemne raz nie

Gość gość
Ostatnio gdy poszlam do lozka z facetem ktorego niedawno poznalam i nawet nie widzialam jakiego ma to jak mi zaczal wpychac poczulam bol ale na wycofanie sie bylo juz zapozno,zeby mocno zacislam i czekalam troche tez zalowalam. Ale gdy juz sie sytuacja unorowala to bylo wspaniale. Po pierwsze ze takiego duzego ciulika jeszcze w sobie nie mialam zeby tak gleboko we mnie wchodzil,pozatym to mialam tylko roskosz i tak zjechana jeszcze nie bylam przez innych Bylo bardzo wspaniale,ponad rok znim sie seksilam

Gość gość
Mój chłopak gdy pierwszy raz mi zsunął majtki w dość nieplanowanej sytuacji na spacerze w lasku próbował zaraz na siłę włożyć. Dopiero wytłumaczyłam mu, że musi mnie najpierw podniecić. Dopiero gdy będę mokra i wyczuje palcami, że mam rozwartą może delikatnie wsuwać. On to wie i nigdy nie czuję wpychania. Jest super.