Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzątanie po psie na klatce schodowej.

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie mam pytanie, czy sprzątacie klatke schodową po łapach psa ? Wychodzę na dwór z moim psem 3 razy dziennie i zawsze sprzątam kupy nawet jeśli jest to biegunka. Dziś sąsiadka zrobiła mi awanturę, że mój pies na łapach wnosi do klatki brudy pokazując mi jakis piach.Po klatce chodzą robotnicy bo robią remont na 3 piętrze i wnoszą na butach piach czy błoto, ludzie po deszczu też na butach noszą błoto przecież i nikt nie sprząta po sobie. Ale wracając do tematu, czy sprzątacie na klatce po łapach psa ? Gdyby mój pies nasikał, zwymiotował to oczywiście żebym posprzątała ale mam łazić z workiem na kupy, mopem i zmiotką na spacer ??

Gość gość
Mozesz na dole deponowac mokry recznik i wycierac lapy psa, o ile sa zablocone.

Gość gość
Bez przesady nie przejmuj się, aby kupy gdzieś nie zrobił musisz sprzątnąć tak mogą cie cmoknąć w pępek.

Gość gość
Nie wiem jaki tam macie system, czy ktoś z zewnątrz wam sprząta, czy rozpiska jest na lokatorów czy jak. Moim zdaniem jeśli ktoś (człowiek, pies, kot) zabrudzi w sposób rażący klatkę schodową, to wypada po sobie,swoim zwierzaku posprzątać. Ale jesli pies tak samo przejdzie po schodach jak człowiek i zostawi jakies tam ziarenka pisaku, tak jak zostają po rowkach z butów, to śmieszne by było po kazdym przejściu zamiatać.