Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie to forum, kiedyś tu była inna kultura

Polecane posty

Gość gość

Zaglądam tu od 2010 roku i muszę przyznać, że od pewnego czasu to forum schodzi na psy. Wstydźcie się ludzie.

Gość gość
jeśteś słabo poinformowany

Gość gość
ale chyba wystarczajaco zeby ci sie morda ucieszyła. czy prosze o zbyt wiele? duzo cie ten usmiech kosztowł nie będzie a zaoszczędzisz na zdrowiu

Gość gość
po co se robic problemy u ludzi którzy piszą na zamówienie i słono sobie za to liczą? wiesz mówisz zegnamy sie na zawsze zyjesz długo i szczęsliwie

Gość gość
no chyba ze chcesz tu utknąc na zawsze co znaczy że dostaniesz bana bo kafeterie też planuje sobie kupić

Gość gość
kurde topiki pomyliłem. tak to jest jak sie pisze na 7 frontów

Gość gość
wiekszośc tu utyka bo maja beke z róznych frustratów:) koniec końców uzalezniają sie od tego kabaretu i topia ifony w kiblu wcale nie żeby sie na nich zemścić

Gość gość
ostatecznie również jestem patriotą

Gość gość
kultura kultura (miejmy nadzieje, że ty wykażesz sie w tej kwestii) ważna jest zabawa. krótko mówiąc z kultura czy bez kultury ludzie od zawsze babrają sie wpiaskownicy i mnie to w sumie pasuje nie wiem jak u kulturalnych ludzi z tym jest no ale to juz ich wybór. tłumaczyc sie nie mam zamiaru bo mi byliście coś winni. mało i tyle samo żadam. dziekuje za uwage

Gość gość
ja sie pytam dzie jes ta kórtura

Gość gość
zresztą nikt tu was nie potrzebuje. nie pasuje to sie piertolcie

Gość gość
kiedyś Ci to odpowiadało tylko dupa się starzeje to i kultury potrzebuje :)

Gość gość
oj to nie tak po prostu odkąd zetknałem sie z kulturą ciągnie mnie do niej jak świnie do koryta;)

Gość gość
no bo co tu robic bez kultury? chyba to samo co świnie? a tam juz i tak jest tłok. to trza nając jakichś pastuchów zeby to rozganiali dorzucali do koryta sprzątali gooofna ja sie pytam po co jak wam kultura do niczego nie potrzebna i kolejna wściekła świnia trzodząca przy korycie też nie. przeciez sami jej odganiać nie bedziecie. czyli w sumie jeszcze zarobicie bo ja wole szukac trufli w jakims lesie

Gość gość
przy okazji wam kulture z oczu usune bo zgadzam sie, ze w interesach jedynie komplikuje sytuacje. ja nie mam nic przeciwko jakiejs dyktaturze przy chlewie o ile mi przykre wrażenia estetyczne załagodzic kulturą która bede mógł sie rozkoszowac przy szumie drzew i krzykach pałowanych knurków z dołu.

Gość gość
i szczerze to mi to nawet na rekę bo lokalna pasza mi nie pasi a dyktatura bedzie w sam raz do straszenia pracowników deportacją. sam jestem niezłą swinią zatem cóz. ale to w zasadzie tak rozrywkowo sobie hrumkam bo com miał do powiedzenia tom juz rzekł. howk jak mawiają czerwonoskórzy

Gość gość
przy czym dodam dalekim od szantażów. po prostu poslizgnołem sie na waszym gooofnie a czas ucieka. a ja koorfa nie mam zamiaru go spedzic dochądząc swoich praw po sladach waszych odchodów. już predzej sie dogadam z masarnia. albo ja kupie. tak czy inaczej kultura musi być i miec sie dobrze bo inaczej was wszystkich kooorfa oskuruje i zrobie z tego pościel dla krów

Gość gość
albo może nawet jakąś kolekcje damskiej bielizny...sie zobaczy

Gość gość
reasumując. grzebcie dalej bo ja nie mam dojścia do chlewu. bywajcie rózowi bracia i oby wreszcie ktoś uświadomił ludzi, ze swinie są inteligentniejsze od psów