Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CAŁOANIE NA IMPREZIE CZY TO BARDZO PUSZCZALSKIE?

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o całowaniu sie (z języczkiem oczywiscie) z facetem na imprezie którego widzisz pierwszy i ostatni raz? I mam na mysli oczywiście pocałunki z samymi przystojniakami! Średnio co 2 tyg jestem na imprezie... moze mniej... mam 17 lat i jestem dziewicą... ponadto jestem wolna ... czy to bardzo puszczalskie? Dodam jeszcze że alkoholu praktycznie nie tykam... max 2 słabe drinki ... nwm czm tak mam

Gość gość
Puszczalskie nie. Masz 17 lat, na moje oko za dwa lata zostaniesz cichodajką, ale raczej nie ma to związku z tym że się teraz z całujesz na baletach z kim popadnie. Pierwszy i ostatni raz ich widzisz to znaczy chujowo całujesz. W karierze burdelowej więc wysokich zarobków nie wróżę bo skoro w języku słaba to psiochą też nie nadrobisz raczej. Jest szansa że rozwiniesz skrzydła i bedzież prawdziwą kurewą biznesu, ale radzę poszukać jakiegoś kołcza od wizerunku i żeby Cię motywował dobrze z nastawieniem na sukces i piniądz oczywiście. Podsumowując to na dwoje babka wróżyła, ale jak się zaweźmiesz to możesz coś zwojować w tym zawodzie.

Gość gość
pięknie podsumowane i cenne rady. Ja jeszcze zalecam tego dziewictwa się pozbyć czym prędzej.