Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziwką i mam sie czego wstydzić? Potrzebuje opini i porady.

Polecane posty

Gość gość

pytanie i krotka historia z życia. Mam 17 lat i jakies 4 dni temu bylam na mojej 3 imprezie w klubie w życiu. Wpadl mi w oko 23 facet. bajka. takie ciacho. NIGDY nie widzialam tak przystojnego faceta. Pomyslalam co mi szkodzi i poprosilam go do tanca.. tanczylismy i rozmawialismy od 0.00 do 3 w nocy. jak to w tancu wiadomo macanki i wgl. potem zacząl mnie calowac po szyi raz po brzuchu i wgl. no i bum. pocalowalismy sie w usta z języczkiem. zwyczajnie nie mogłam sie mu oprzeć. dodam jeszcze że bylam trzeźwiutka bo alko nie lubie. uważam ze mozna sie bawic i bez niego. Po tym jak juz dojechalam do domu z kuzynka wymienilam z nim kilka zdan rano na instagramie i na tym zakonczyla sie z nim moja znajomosc. nie byl mna zainteresowany na dłuższa mete niz jeden wieczor. do tej pory czuje żal że no wiecie taki towar i wgl a ja zatanczylam z nim raz i bajo. no ale moje pytanie jest takie czy to lizanie sie z nim bylo bardzo w takim puszczalskim stylu? Dodam że to nie bylo k***a takie lizanie wiecie. to było ''dyskretne'' w dodatku on to zacząl i nie to nie jest prowo nie jestem tez jakąs Karyna co sb chlopakow zmiania jak chce. poprostu gowno wiem o życiu a ze mna nikt na temat seksu milosci pocalunkow a nawet okresu nie gadał.

Gość gość
wypier****j :) już z tym spamem durny trollu

Gość gość
Asiutka 1999 to ty ???:D:D:D

Gość gość
Hahahaha, jestes k****a i to durna bo nawet kasy nie wzięłaś

Gość gość
Kato: hmm no to co sądzisz na ten temat? Bo pytam o to tu i nikt nie potrafi mi odpowiedzieć

Gość gość
Gosc 21:38 nie to nie ja

Gość kato
a, co tu sądzić ?? pocałowałaś się z chłopakiem i to całkiem normalne. Przeciez za przeproszeniem nie zróóchal cię jak bylas schlana z resztą to też by nie była katastrofa w wieku 17 lat. Lipa to by byla jakbyś puszczała sie za pieniądze.

Gość gość
Eh... mimo tego co tu napisałes/ aś to i tak nwm co mam na ten temat myslec...

Gość gość
Dziś ten sam temat już z 20 razy był ponawiany. f.kafeteria.pl/temat/f1/czy-ktos-mi-tu-kuwa-w-koncu-odp-p_6821190

Gość gość
jezeli miałas mysli erotyczne co do niego to musisz isc do spowiedzi bo złamałaś 6 przykazanie

Gość gość
Kato inni twierdza że w przyszłosci będe cichodajką... dlatego wałkuje ten temat i wałkuje bo nawet nie mam z kim tego ogadać i nwm jak to wygląda w oczach innych. Mam też pretensje do siebie ze go pocalowalam bo moze wtedy znajomosc potrwala by dluzej? Dlaczego to on zaczal mnie calować? Chcial mnie sprawdzic? Mam mętlik w glowie.