Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa89

Starania o dziecko lub wczesna ciąża

Polecane posty

Witam wszystkich ! Mam taki problem , dzisiaj mija 38dc , nie mam okresu, a zawsze miałam 28-30 dc , współżyłam w dni płodne. Obecnie mam podwyższona temperature ciała, lekkie bóle jajników i chyba nudności z rana (ale nie wiem czy sobie tego nie wmawiam ;) ) 35 dc zrobiłam w południe test -negatywny 36dc- zrobiłam test rano -negatywny wiem że beta byłaby najlepsza ale chyba jeszcze poczekam ;)dodam że bardzo licze na fasolke czy któraś z Was miała tak że mimo negatywnego testu była w ciąży ?????

Mam nadzieję że dołączy się kilka Pań pragnących dzidziusia lub które są we wczesnej ciąży ;)

Gość gość
gumka pękła?:(

Witam wszystkich -- dzisiaj jest 51 dzien mojego cyklu- niestety okresu brak Byłam u ginekologa w piatek- ciazy nie stwierdził jednoznacznie tzn- w prawym jajniku zobaczył ciałko żółte krwawe- dał mi duphaston mam go brac przez 5 dni po 2 tabletki- potem odczekac 7 dni i zrobic test ciazowy (wiec chyba widzi szanse na ciaze ;) ) jesli test wyjdzie negatywny to wtedy barc duphaston przez kolejne 5 dni ;)