Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciazy z zonatym i chce tego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze takich tematow sie juz przewinelo, ale sa starej daty... Do rzeczy: od dluzszego czasu nachodzil mnie w pracy zonaty mezczyzna, wcale sie nie kryl ze ma zone, przeciwnie. Zawsze sie zalil ze okropnie im sie uklada i planuje rozwod... Po jakims czasie , zaprosil na kawe zeby na spokojnie pogadac bo zawsze nam sie milo.rozmawialo no ale w pracy wiadomo... Po okolo 3 miesiacach, kiedy nasze spotkania i kontakty tel staly sie juz prawie codziennoscia, uleglismy chwili i stalo sie. Sypialismy jeszcze pare razy, raz zaliczylismy wpadke no i wyszla z tego ciaza. On zalatwil tabletki, bo dla niego oczywiste bylo.ze powinnam usunac, on nie chce zadnych dzieci. Natomiast ja ,nie zgodzilam sie na takie rozwiazanie i oznajmilam ze urodze to dziecko. Stwierdzil wiec ze zrobilam to specjalnie zeby ciagnac kase od niego, nie powiedzial tego w ten sposob i wprost al subtelniejszy sposob dal do zrozumienia ze to wlasnie ma na mysli. Boi sie ze kiedy zona sie dowie rozwod bedzie z jego winy i wtedy on ma duzo do stracenia w kwestiach majatkowych... Nie mamy ze soba kontaktu juz od dwoch tygodni.. W tej chwili nie moge zrobic nic, bo przeciez nie bede za nim biegac i wmawiac mu ze pokocha dziecko i wszystko bedzie super. Co o tym myslicie, wiem ze sama jestem sobie winna bo dalam sie oczarowac zonatemu, ale nie jeden wolny facet zachowalby sie identycznie i zwyczajnie zwial w takiej sytuacji..

Gość gość
Idiotka!!! Tyle w temacie!

Gość gość
Zgodze sie,idiotka. Ale skoro juz podjelam taka decyzje,kiedy facet wyraznie powiedzial,ze nie chce dziecka,to moim zdaniem,okej,urodz je,ale nie oczekuj,ze bedziecie rodzina. Dogadaj sie z facetem w kwestii alimentow,ale nie oczekuj,ze bedzie chcial widywac dziecko. I siedz cicho. Twoja decyzja,ze sypialas z zonatym,teraz,ze chcesz urodzic. Zawsze mnie dziwi skad biora sie takie glupie baby.

Gość gość
Miej pretensje tylko do siebie.Jestes dorosla? Tak? Nie wiesz z kad dzieci sie biorą?Nastepna kretynka.czego sie spodziewalas ? Wiedzialas ze zonaty?i bardzo dobrze ci ze zaciazylas !chcialas to masz ! Fajnie byc workiem na sperme?

Gość gość
No taaa. Nie wiem po co szukac tu kogos do pogadania jak tu same swiete ludzie co wszystkie rozumy pozjadaly. Jak macie tak z******te, udane i bezproblemowe zycie to co w ogole robicie na tym forum ciemnoty

Gość gość
Wiadomo dlaczego faceci z nimi nie zostają. Kto chce głupią babę?

Gość gośćaa
Chwilka , chwilka ... co wy tak naskoczyłyście na autorkę ? Może źle zrobiła sypiając z żonatym ale czy ten facet jest w porządku? Dziewczyny gdzie wasza solidarność z kobietami ? Ok , zaszła w ciąże , no stało się a że nie chciała usunąć to chwała Jej za to a nie facetowi że załatwiając tabletki chciał zabić własne dziecko by się pozbyć problemu . Chyba do czorta zdawał sobie sprawę że zawsze istnieje ryzyko ciąży mimo zabezpieczeń więc mógł zawiązać sobie przyrodzenie na supeł a nie uganiać się za dziewczyną ! Autorko , facet musi płacic alimenty na to dziecko . Spotkaj się z nim i powiedz że tego mu nie odpuścisz ! Możesz jedynie teraz iść na ugodę zanim dostanie rozwód by dobrowolnie płacił alimenty . A jeśłi będzie się wymigiwał założysz sprawę w sądzie o przysądzenie alimentów i niech się wtedy on martwi jak z tego wybrnąć. Dziecka się nie wyprze bo zrobisz badanie na ojcostwo i udowodnisz mu iż to jego potomek . Jeśłi chce w spokoju i bez problemów się rozwieźć to powinien on zabiegać o to by załatwić z Tobą sprawę alimentów polubownie. Trzymam kciuki by wszystko dobrze poszło a w przyszłości może i ojciec dziecka zrozumie że ten mały człowieczek to także jego cząstka i je pokocha .

Gość gość
Jasne już leci je pokochać hahaha przeciez to tylko kochanka i jej problem.

Gość gość
13:01 Zadne swiete,po prostu istnieje jeszcze cos takiego jak minimum przyzwoitosci,honoru i klasy,ale widac dla ciebie takie pojecia sa zupelnie obce.

Gość gość
Wlasnie pokazujesz klase swoimi wypowiedziami Zal.pl

Gość gość
Dokladnie tak, to on powinien sie starac jakos dogadac zeby zdarzyc z rozwodem. Chyba ze rozwod to byla zwykla bajeczka.

Gość gość
13.15 Gluuuuupiaś, jak cep. Nie musi kochać , będzie płacił! Pożyj trochę na tym świecie, może cię olśni i zauważysz jak wygląda prawdziwe życie.

Gość gość
13:26 Zwlaszcza jeden komentarz autorki wyzywajacy ludzi od ciemnoty byl pelen klasy.

Gość gość
Niech się sama stara przecież on jej nie chce. Chciała się pieprzyć z żonatym to ma.

Gość gość
Ludzie! Czytajcie ze zrozumieniem, autorce nie chodzi o faceta tylko o dziecko, ona dobrze wie że z nim nie będzie! Chce urodzić i chwała jej za to, a facet jak nie chce problemów powinien sam polubownie załatwić sprawę przyszłych alimentów.

Gość gość
Dziwia sie ze sa ciemnotami nazwani... skad tyle motlochu na tym forum. Ciemnocie sie nie przetlumaczy co autorka ma na mysli, co inni maja na mysli. To wlasnie znak rozpoznawczy ulomnych ludzi. Tyle w temacie