Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 114

Ateisci to ludzie spełnieni , katolicy to frustraci

Polecane posty

Gość prawi 114

przykładem jest PIS

Gość gość
Ateiści boją się śmierci, starości i przemijania.

Gość gość
Na ateistów nie czeka żadne piekło po śmierci, to katolicy się boją szczególnie na starość.

Gość gość
Jak mniemam iz sam jestes ateista,wiec nie wierzysz w tego typu rzeczy,to co ci przeszkadza w co wierza katolicy?Az tak nudne zycie masz?

Gość gość
ja nie jestem ani ateistką ani katoliczką ,można? można i jestem za PIS ,a kto jest przeciw ten kanalia

A czy wszyscy pamiętają Raj czy to domena Wybranych na ziemi? 😠 😠

Raj jest Nembutsu pastuchy. przekonacie sie, nikt o was nie wspomni w raju Nembutsu.:)

No tak wszyscy śnią na ziemi, dziwne czemu?, czemu snia choc sa z Nieba"? :D

Gość gośćnnnnnn
bo taki był plan na iluzję sprytniejszych

Gość gość
Człowieku słabej wiary nie mieszaj religii z wiarą. Robisz tylko nie potrzebny hałas. Co ateiści zrobili dla Polski przez te 50 lat?

Gość gość
Wiarą lepszą teraz polityke.

Gość gość
18:49 Zbawienie jest łaską. Dobrymi uczynkami nie możesz się zbawić. Chrystus umarł na krzyżu za grzechy wszystkich ludzi. Jeśli przyjmiesz, że jest Twoim Zbawicielem i będziesz rozwijał swoją wiarę to nie ma bata, że pójdziesz do piekła. Ktoś kto jest w bliskiej relacji z Bogiem nie chce grzeszyć. Chrześcijan ponosi śmierć za życia i staje się nowym stworzeniem. Tu nie ma miejsca na strach. No chyba, że wiara jest pusta.

szarzy tez tu sa, no i niezydentyfikowany Incognito osiadly na jazniach Arymana. pamietajcie devy. Brahma deva :):O tym jest Człowiek. deva i przeciwnicy. :)

Gość gość
A autor ma jakis bol d**y o cos,czy jak?Gdybym ja sama byla ateistka to mnie wisialoby w co i kto wierzy,i co robi.

Gość zazwyczajgość
kotek często pisze pode mną :-)

Gość gość
Typowy pelowiec i kodziarz to......ateista :-)

Gość gość
typowy pisior to katolik

Gość gość
Ateizm nie ma podstaw, tak sam jak i teizm. Jedno i drugie to ślepa wiara oparta na spekulacjach. Jedyną racjonalną postawą jest agnostycyzm.

gość dziś Ateizm nie ma podstaw, tak sam jak i teizm. Jedno i drugie to ślepa wiara oparta na spekulacjach. Jedyną racjonalną postawą jest agnostycyzm. Jest postrzeganie od zawsze, i poza tym tak jest, w twoim sercu jest Brahma Deva nienarodzony a ty tej swiadomosci ducha nie posiadasz. kolejny slepy sen twojego umyslu, zreszta tak bedzie nadal. Bostwo nienarodzone jest tez tobą,. takoscia Buddystow i innych, ale w tym nizszym swiecie oni rozdaja karty idioci , w tylko tym swiecie, chyba jest sciezka Natury Amithaby Buddy i Natury jego swiatow ze snu , Pierwszego stworzyciela swiatow, tu na ziemi, zapoczątkowany z naszym udziałem. Dar zbawienia. 💤 a WY SIE SPIERACIE O COS CO JEST zabawa Nembutsu czystej krainy, raju. dziwne to wszystko i bardzo podejrzane...

Gość gość
Ateista to czlowiek szczesliwy i wolny. Nam nie potrzebna jest zadna sekta, nam wystarczy empatia i wlasny rozum. My nie jestesmy zniewoleni przez zadna sekste. Jak ateista moze bac sie smierci? Przeciez to w sektach strasza smiercia.

wolnosc zostala wam odebrana przez koszmary ktore sa wokol was, to wasza rzeczywistosc w swiecie Arymana,. upadlego Demona ojca was wszystkich. ;p albo i nie i tak naprawde tutaj jest test sdprawdzian wiary bezgranicznej w Brahme deve. w sumie devy i swiaty ze snu Boga ktory zszedl na ziemie Aktem was zbawienie przebostwienia, tylko sie boicie tak mocno, ze nie umiecie :o. w sumie to co mowie jest realne dla waszej nizszej natury diabla a dla Brahmy devy juz nie :O . czaicie faze?

Gość gość
Ateista do moralnosci nie potrzebuje religii. Jesli ktos nie potrafi odroznic dobra od zla to znak ze braku mu epatii a nie religii

Oswiecenie mialo wygladac inaczej , nie mialem widziec swojego snu i w nim siebie:( tylko stac sie budda, jakimś bogiem, a nie tym,-. co było na początku, nie wiem czemu tak pozostaje na koncu, co robic mam?

Nie poznacie tak prędko siły Wyższej, inaczej jak przez zycie i Raj. :)

W sumie wiele zalezy czy swiat realny jest naszym swiatem, gdzie przebywamy w umysle ktory jest kwantowo splatany z czasem, w świecie Sat, Tutaj dusza Diabla opuszcza Zycie dla siebie dla tego kogo ma osiągnąć by sie nim stać. swiat ze snu nie tworzy podziałów, to jest tylko iluzja, ktora nas spotyka, opadniecie na pewien czas, w CZAS!. Brahma Deva w Czasie. nie wiem po co? :o kiedys sie dowiem, zapewne.