Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzni w przeciwienstwie do kobiet przeżywają silną dyskryminacje

Polecane posty

Gość gość

Taki mężczyzna ma we wszystkim gorzej w seksie, kulturze, w pracy, w prawie

Gość Edziaaaaaaaa
Chyba coś ci się popierdzieliło

Gość gość
pewnie mimo wieku zostalaś popaprana :D

Gość gość
Statystyczny polski mężczyzna żyje 5 lat krócej niż polka. Paradoksalnie jednak to mężczyźni muszą o 5 lat dłużej pracować na swoją emeryturę. (sic!). Mężczyzna w walce w sądzie o swoje dziecko, przegra ją i dostanie alimenty do płacenia. Urlopy macierzyńskie są praktycznie tylko dla kobiet. Mężczyzna nie może pożalić się nad sobą, bo zostanie to odebrane jako jego słabość. Stosunek seksualny z nieletnią jest taktowany jako najgorsze przestępstwo, przyjęło się, że ******ie małej dziewczynki praktycznie jest gorsze niż zabicie jej, gdy kobieta molestuje małego chłopca, jest to odbierane jako nagroda dla niego(przecież te gimbusy myślą tylko o sexie prawda??). Chesz pracować w burdelu jako mężczyzna - zapomnji.

Gość gość
Z tą nieletnią to nie popieram. Z resztą się zgadzam. Dodam też, że kobieta ma więcej praw w sferze obyczajowej. Może się rozpłakać, zareagować emocjonalnie i pójdzie to w niepamięć, bo w końcu to kobieta, nie? Kobieta może bezkarnie uderzyć faceta w twarz i nie spotkają ją żadne reperkusje, "co, oddasz kobiecie bokserze"? Nawet za głupiego liścia, to zaraz 10 się zleci, żeby cię naprostować. Wiele kobiet nie ponosi odpowiedzialności. Prosty przykład to kolizje drogowe. Wiele razy się z tym spotkałem. Samochód jest na niego i pożycza swojej, a ta rozbija/zarysowuje/powoduje kolizje "no nie wiem jak to się stało:D"..oczywiście on płaci za naprawę.

Gość gość
W sferze seksualnej dykryminacja to już całkowity absurd, przykład tzw nieletniej. Kobiety macają faktycznie dzieci - wiek 1-5lat choćby piersiami podczas karmienia!

Gość gość
Dyskryminacja mężczyzn czyli działalność feministek pt. kasowanie. film Zanussiego o molestowanych mężczyznach przez kobiety w pracy - zablokowany Strona wikipedii poświęcona hasłu dyskryminacja mężczyzn - niedostępna, lub dostępna tylko przy posiadaniu odpowiedniego linku: http://web.archive.org/web/20090605164604/http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskryminacja_m%C4%99%C5%BCczyzn

Gość gość
1. Kiedy młodym mężczyznom hormony najbardziej szaleją, a potrzeba jest silna, jest im dużo trudniej o znalezienie partnerki do seksu, zwłaszcza w wieku od nastolatka do 23-25 lat (mniej więcej). 2. Strumienie alimentów zdecydowanie częściej idą w kierunku od mężczyzny do kobiety. I nie chodzi o to, że to na dziecko przecież. Chodzi o kierunek.

Gość gość
gość dziś -- > to co wymieniłeś nie ma nic wspólnego z dyskryminację, DEBILU :D co za imbecyle tu siedzą :O

Gość gość
Osoby z 11:57 i 12:09 chyba mają jakieś kompleksy na punkcie płci i podświadomie chcę być kobietami...

Gość gość
A ja myślę że to po prostu prowo.