Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka to hipokrytka. Biedna i łatwa a chcę na męża porządnego bogatego

Polecane posty

Gość gość
12:28 miłego dnia powtarzam , ja rozmawiam jedynie z ludzi którzy mają coś do powiedzenia

Gość gość
sfrustrowany autor chce nam się pożalić jak laski trzymają się od niego z daleka :-D

Gość gość
Ja bym np chciał żeby takie laski jak w opisie trzymały się ode mnie z daleka , taka nie jest mi do niczego potrzebna ;)

Gość gość
12:30 I na kafe szukasz ludzi na poziomie?Nie rozsmieszaj ludzi ta udawana inteligencja,paniusiu.Inteligencja powiatowa znalazla sie,ktora "wyzej sra niz d**e ma", a inni to dla niej plebs.Tylko nie posikaj sie z tym swoim poziomem.

Gość gość
Skoncz juz sie pluc ,bo to sie robi niesmaczne ,na normalnym forum juz bys dawno bana za takie chamstwo dostała :) no ale fakr to kafeteria zbiór elementu najgorszego pokroju

Gość gość
12:36 A ty co tu jeszcze robisz?Przeciez zegnalas sie juz.Gdzie twoja konsekwencja?Smieszna jestes,kobieto.Poza tym,nie przeszkadzaja ci chamskie odzywki innych z kafe tylko mnie uczepilas sie jak pijany plotu.

Gość gość
Ty byś chciał ale na możesz a wszystkie laski i tak mają cię gdzieś , żyj tym swoim toksycznym nastawieniem i siej zarazę wokół a na bank niedługo wylądujesz w wariatkowie .

Gość gość
A Ciebie to g****o interesuje. Chyba jej zazdrościsz.

Gość gość
Jak nic sobą nie reprezentuje to wiadomo że trzeba na innych nagadać tak jakby obchodził go los innych ludzi i za nich miał przeżyć życie .

Gość gość
Dobrze że coraz więcej ludzi orientuje się z kim ma do czynienia a taki jak autor choćby mówił prawdę to i tak zostanie sam ze swoim kwasem.

Gość gość
13:19 Mnie z reguly interesuje moje wlasne zycie i zycie moich najblizszych.A to czy jakas kolezanka lata po dyskotekach,spi z tym czy tamtym to szczerze powiedziawszy,zwisa mi to.Nie moje zycie.Autorka chyba ma jakies kompleksy.

Gość gość
Raczej laska która się puszcza nic sobą nie reprezentuje ;) a nie dziewczyna porządna która chce być "Świeża " dla swojego mężczyzny jest coś warta

Gość gość
13:22 A moze autorka zmysla na jej temat bo za nia nie przepada i dlatego oczernia ja teraz?Kobiety sa zdolne do wszystkiego.

Gość gość
Gdyby ja oczerniala to by podała imię i nazwisko , myśl logicznie , jeżeli już to ten temat jest zmyslony żeby powstał kontrowersyjny temat do dyskusji

Gość gość
Znam taką dziewczynę, którą poza bieganiem, fitnessem, no i facetami kompletnie nic nie interesuje. Nie czyta, nie ma żadnych zainteresowań, nie orientuje się co dzieje się na świecie, ma braki wiedzy, których powinien wstydzić się nawet trzecioklasista z podstawówki i też ją ciągnie do facetów wykształconych, obytych, z zasobami finansowymi, no i niebrzydkich do tego. Sama jest bardzo ładna i szczupła więc wielu facetów wykręca sobie za nią karki, ale po bliższym poznaniu prawie każdy rezygnuje... Moim zdaniem pasowałaby do przystojnego Mietka po zawodówce, który jeździ na koparce czy naprawia samochody, tak jak ona kocha siłkę i niekoniecznie ceni sobie tzw. kulturę wysoką, ale ona ciągle celuje gdzieś wysoko i zdziwiona, że nie wychodzi. Nawet prości faceci zauważyli, że ta dziewczyna za wiele sobą nie reprezentuje. Jak widać uroda to nie wszystko.

Gość gość
13:31 To chyba nie wiesz,ze istnieje cos takiego jak ochrona danych osobowych.Poza tym,z jakiej racji mialaby podac imie i nazwisko kolezanki z pracy?Bo moze ktos z kafe zechce sprawdzic?

Gość gość
autor/autorka chyba piekielnie zazdrości owej koleżance perspektywy bogatego męża, bo albo sam jest biedakiem albo sama ma biedaka :D

Gość gość
Jakoś nigdy nie widziałam lekarza ani prawnika z kobieta , która ma siano w głowie , takie rzeczy to tylko w brazylijskich telenowelach

Gość gość
A moze ty sama masz powodzenie u jakiegos faceta bogatego tylko o tym nie wiesz ;)

Gość gość
A to bogaty musi byc z bogata ? u mnie w znajomych kolezanka jest nauczycielka a maz murarzem

Gość gość
13.32 :D prawda -takie istnieją . Nie biednym być nie wstyd ani mieć marzenia też nie . Ale być pustakiem i mieć wymagania jak księżna Kentu :P to śmieszne ...

Gość gość
Bo badania pokazały że kobiety wiążą się z glupszymi od siebie ale za to mężczyźni kobiet glupszych od siebie nie chcą

Gość gość
A skad wiesz a to chwali sie tobie ta kolezanka to ona wedlug mnie jest bardzo glupia

Gość gość
Tak jasne madry z glupim nie moze byc w zwiazku :)

Gość gość
Wogole kobiety teraz mają chore wymagania i mówię to jako młoda kobieta , znam wiele dziewczyn które same nic nie mają albo sa samotne z dzieckiem a szukają księcia na białym koniu i milionami monet , a normalnym który by im zapewnił normalne zycie gardzą , chory świat , gdzie ludzie cenią się ponad miarę

Gość gość
Co za hipokryzja facet który sie puszcza ma czelność mówić o "czystości kobiet :-P

Gość gość
Przecież autorem nie jest kobietą to oczywiste