Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja pierdzielę, ludzie, co z wami? Mamy XXI wiek!

Polecane posty

Gość gość

Badania DNA, transplantologia, inżynieria genetyczna, sztuczna inteligencja, loty kosmiczne, dalekoidące plany kolonizacji innych planet, a ludzie wciąż wierzą, że seks przed ślubem jest niemoralny xD

Gość gość
no bo jest

Gość gość
JEST I TYLKO KUURWY SIE ŻNOM NA POTĘGĘ

Gość gość
a Polański w kakao pcha małolate

Gość gość tyle w temacie
Zapomniałas bałwanico,ze choc mamy XXI w,to prawa Boze sie nie zmieniły/

Gość gość
autorze to o czym napisałeś jak wpływa na twoje życie? mało kto ma doczynienia z lotami kosmicznymi, sztuczną inteligencją itp....

Gość gość
Niemoralna to jest kradzież. Seks jest jednym z filarów związku oraz relacji międzyludzkich i jako taki nie ma nic wspólnego z moralnością lub jej brakiem. Ludzie sami, dobrowolnie skasują się na smutne życie. Ale to ich problem :)

Gość gośćccccc
a co ma wiek do tego,po wiekach ciemnych przychodzą jasne itd. sinusoida nie uczyło się??

Gość gość
Czyli wszystkie dziewczyny, które znam są niemoralne, a większość nawet 18 nie miała, a co dopiero ślubu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Gość gość
Hahaha!

Gość gość
Bo ludzie to w większości debile, ot dlaczego.

Gość gość
Co ma postęp technologiczny do moralności? Ktoś tu się zachłysnął marksizmem kulturowym.

Gość gość
"Co ma postęp technologiczny do moralności?" Wyzbycie się zabobonu, wzrost świadomości.

Gość gość
Ma wiek do tego, bo życie się zmieniło. Kiedyś za mąż wychodziły piętnastolatki a teraz bywa, ze trzydziestki.

Gość gość
Każdy chce posuwać po ślubie jako pierwszy.

Gość gość
XXI wiek mamy wszyscy chociaż nie wiem czy np wygłodzone plemiona afrykańskie odczuwają postęp cywilizacyjny. A moralność każdy ma własną i czego tu się czepiać?

Gość gość
Typowe programowanie społeczne: x to zabobon, a y to wolność.

Gość gość
Skoro seks przedmałżeński jest zły, to czemu prawo dopuszcza obcowanie płciowe już od 15 roku życia, przy jednoczesnym zakazie zawierania związków małżeńskich z osobami, które nie ukończyły 18 roku życia? Gdzie tu w takim razie logika i sens, czemu nic nie robicie w kierunku zmiany tego, skoro ten temat wywołuje takue powszechne oburzenie? No, słucham!

Gość gość
Ty musisz mieć zapisy prawne, a człowiek moralny ma swój rozum.

Gość gość
Tak, tylko w tym podanym przeze mnie przypadku prawo pisane "wyłącza" działanie moralności, ponieważ nikt nie ma prawa dokonać na mnie za seks z 15 latką samosądu według swojej moralności, ponieważ prawo stanowione taki czyn uznaje za w pełni legalny.

Gość gość
Jedzenie kupy też jest legalne i z tego?

Gość gość
No i to z tego, ze są ludzie, których podnieca jedzenie kupy, sikanie, lub picie wymiocin.

Gość gość
Bo pan ksiądz musi mi pozwolić żebym poszła do łóżka z kimś kogo kocham? Bo bez obrączki nie kocha się kogoś tak mocno jak po ślubie? No teraz to pojechałeś po całości, szkoda strzępić ryja xD Seks przed ślubem wyklucza miłość - mądrości debili.

Gość gość
Racja!

Gość gość
Nigdy się nie mogę nadziwić jak do tego doszło że ludzie dali sobie wmówić że seks jest gorszą/mniej moralną potrzebą niż jedzenie, picie, wydalanie. Potrzeba jak potrzeba, a religie zrobily z niej nagrodę po ślubie, grzech, czynność ktora nie ma dawać przyjemności tylko dać dzieci. Ale większość ludzi się nie różni mentalnością od tej wyżej opisanej, najpierw marudzą że laski się nie szanują bo lubią seks i nie czekają na ich Księcia z Prawicką Stuleją, a potem że "Polki tylko leżą jak kłody i nawet loda się wstydzą zrobić o analu nie wspominając." Nic dziwnego jak im się całe życie wmawia że seks to grzech.

Gość gość
hmmm nie każda jest wyuzdana sexualnie , dziffki lubiące wszystkie pozycje i anale (blee obrzydliwe) to w burdelu, tylko dobrze musisz zapłacić , jak nie to wyśmieją i wygonią

Gość gość
02:46 Ale jesteś pusta/y.

Gość gość
Bardzo bym prosil o przelew jakich kolwiek pieniedzy na 73114020040000350276651534 . Potrzebne mi pieniadze ma dlugi spowodowane moja ex :/