Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywaReaktywacja

Chyba powinnam uspac psa ale zal mi i smutno. Jak myslicie?

Polecane posty

Ma juz 16 lat i chore stawy bo z ledwoscia sie porusza a jak ma wejsc pod schody to nic z tego, musze go podsadzac. Powinnam go uspac? Jakos smutno mi to robic :( Modle sie zeby sam zmarl

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Prawa tywa reaktywacja byłaś dumna że para książęca była w Gdańsku? W twoim Trójmieście??

no przesrane, ale takie zycie. Niech ostatnie chwile spedzi na poslaniu obok wody i jedzenia i glaskaj go

Prawa tywa reaktywacja wiesz że opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu wiesz ze Gdańsk jest dużo biedniejszy niż Opole czy nie wiesz? Gdańsk to bieda z nędza Opole jest bogatsze

Gość gość
Prawa tywa reaktywacja widziałaś parę książęcą w Gdańsku czy nie? Ps pies nie umiera pies zdycha

Gość gość
Jeśli chodzenie rzeczywiście sprawia mu ból, to go uspij. To nie człowiek, zwierzęta nie muszą czekać końca swoich dni w cierpieniu

uspienie psa to do dvpy smierc, albo sama go zastrzel albo niech pewnego dnia juz sie nie obudzi i tyle

Prawa tywa reaktywacja wiesz że opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu i Opole jest bogatsze niż Gdańsk i Kraków? Ps ten gość ma rację pies zdycha a nie umiera ps co sądzisz o parze książęcej jak była w Gdańsku?

Prawa tywa reaktywacja zrozum głupia wieśniaro z biedniejszego miasta od Opola czyli Gdańska że pies nie umiera tylko zdycha Opole jest bogatsze niż Gdańsk a twój pies nie umrze tylko zdechnie nie uczono cie wieśniaro że umiera człowiek a zwierzę zdycha?

Gość gość
Znasz własnego psa, więc pewnie wiesz kiedy cierpi, jeśli widzisz że cierpi i się męczy i nie ma szans na poprawę, to uśpij. Wiem, że to trudne, ale czasem to najlepsze wyjście.

Prawa tywa reaktywacja twój pies zdechnie po co wydawać kasę na uśpienie skoro twój pies jest chory to sam zdechnie bo w takim biednym mieście jak Gdańsk was na uśpienie nie stać on sam zdechnie ps Opole jest bogatsze niż Gdańsk bo jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu wieśniaro

Prawa tywa reaktywacja zrozum głupia wieśniaro że pies nie umiera tylko zdycha

Pies nie umiera tylko zdycha głupia wieśniaro

Zdechł ci już pies głupia wieśniaro? :D

Gość gość
,,uspać " go powinnaś, ja sobie najpierw załatwiłam tabletki uspokajające afobam dla siebie. Weterynarz przyjechał do domu żeby skrócić mojej psince cierpienie,pomimo tabletek i tak ryczalam jak bóbr,ale trochę lżej po nich było i mogłam spać po nocach. Współczuję,ale tutaj trzeba kierować się rozumem nie sercem.

Gość gość
Idz dn weterynarza dostanie tabletki na ból co prawda jedna to koszt 125zł, ale podajesz raz w m-c!!!! Mój łyka od pół roku i jest ok!!!!!!!

Gość gość
uśpij go...ja swojego uśpiłam, ale on akurat miał inne dolegliwości niż stawy i wierz mi na słowo że jedyne czego żałuje - to że nie uśpiłam go jakieś 2 dni wcześniej :( żeby oszczędzić psu męki! wiem, że ciężko jest podjąć decyzję kiedy pies jeszcze właściwie jako tako ma się dobrze...ale nie zwlekaj do ostatniej chwili, bo będziesz żałować :(

Prawa tywa reaktywacja to głupia tępa wieśniara z Gdańska :D

Wieśniara prawa tywa reaktywacja jest tak tępa że dla niej pies umiera przecież pies to zwykłe zwierzę i pies nie umiera tylko zdycha wbij sobie do tego łba że pies nie umiera tylko zdycha to po pierwsze a po drugie nie pisze się uspać co to za śmieszne słowo :D pisze się uśpić wieśniaro :D

Wieśniaro!!! prawa tywa reaktywacja po pierwsze nie pisze się uspać bo takie słowo nie istnieje każdy normalny człowiek (ty nie jesteś człowiekiem tylko wredną suką i zdzirą) każdy normalny człowiek nie mówi uspać tylko uśpić i nie mówi że pies umiera bo pies nie umiera tylko zdycha naucz się pojęć szmato

Gość gość
jeśli widzisz, że się męczy to uspij go piesek będzie Ci wdzięczny - zwierzęta wiedzą, że czasami to jedyne wyjście

Gość gość
ale byc może weterynarz podaruje mu jeszcze kilka miesięcy życia bez bólu - zapytaj, bo inaczej sie nie dowiesz

Tak głupszy niż niejeden pies tak? A który pies umie czytać i pisać i umie odróżniać pojęcia?nie uczono cie wieśniaro że umiera człowiek a zwierzę zdycha i pies nie umiera tylko zdycha powtarzam po raz kolejny

Prawa tywa reaktywacja zgadzasz się ze mną że jesteś głupią tępą wieśniarą?

Gość gość
Daj leki na stawy,sa bardzo skuteczne i wybor duzy.