Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie w rodzinie kogos kto wynosi do ludzi informacje o waszym zyciu?

Polecane posty

Gość gość

Bo moja kuzynka wszystko rozgaduje sasiadkom Nie zycze sobie by ujawniala info o tym ile zarabiam i jak zyje z mezem Juz dwa razy dowiedzialam sie od innej sasiadki,ze kuzynka wszystko o mnie i mej rodzinie opowiada ludziom..oni jej wypytuja o mnie,bo wiedza ze im powie wszystko a mnie nigdy nie maja śmiałości zapytać bo juz dawno wyznaczyłam granice. Kuzynka chyba mi zazdrosci bogatego meza i dobrej pracy i specjalnie informuje innych jesli mam jakies problemy w zyciu Pomyslec ze to rodzina a tak potrafi sprzedać czlowieka..az smutno sie robi...

Gość gość
postrasz te k****e

Gość gość
to już jej nic nie mów, żeby nic nie wiedziała, albo opowiadaj głupoty i niech sobie te głupoty gada.

Gość gość
autorka pewnie ograniczyła mówienie o sobie ale taka plotkarska k****a zawsze znajdzie źródło

Gość gość
o mnie tez roznoszą rożne informacje i to takie , o których sie mowić nie powinno, widzę jak k****y w sklepach sie głupio uśmiechają do mnie, cos było mówione, tylko, ze nikt nie chce mi dokładnie nic powiedzieć

Gość gość
Oczywiście! Prawie wszyscy wynoszą :)

Gość gość
15:11 Typowe :O

Gość gość
A skad ona wie ile zarabiasz? Ma dostęp do twojego konta czy grzebie ci w dokumentach? O wysokości mojej wypłaty to ja nikomu nie opowiadam, to chyba logiczne?