Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestescie idealnie zdrowe?nie macie ani jednej choroby?

Polecane posty

Gość gość

bo ja mam dopiero 26 lat i juz mam jakies schorzenia na ktore biore tabletki. jak slysza to ludzie to kiwaja glowa ,że w tym wieku juz mam chora tarczyce i zoladek i biore tabletki.

Gość gość
Nikt nie jest idealnie zdrowy... Niektórzy tylko nie wiedzą, że coś się w nich kluje ;)

Gość gość
Narazie nie choruje na nic poza nerwicą z objawami psychosomatycznymi. Teraz mam ją w ryzach. Czuję się świetnie. 31lat.

Gość gość
Ja mam 42 lata, w wieku 38 lat podczas I ciąży rozpoznano Hashimoto- biorę hormony i tak już zostanie :( Nosze też okulary od 10 lat :(

Gość gość
Dokladnie tak! Mialam artroze dloni a stan zaplny wskazywal ewent. na raka i na szczescie znalazl sie: wczesny rak piersi.

Gość gość
A ja mam hcv-prawdopodobnie zarazono mnie kilka dni po urodzeniu pidczas transfuzji krwi i tak zylam sobie nieswiadomie 35lat .wykryto podczas rutynowych badan w 2ciazy(w 1jeszcze nie robilo sie tych badan )

Gość gość
Mam 42 lata,jestem zdrowa,nawet sie nie przeziebiam Wszystkie zeby swoje,w szpitalu bylam tylko na porod.

Gość gość
Mam 28lat i mam tylko blizne po cc Zazdroscicie?

Gość gość
nieee bo 28 lat to młodość :)

Gość gość
Nie. Mam astmę, alergię, miałam endometrioze i kamienie w woreczku żółciowym. Myślę, że czeka mnie jeszcze reumatyzm, nadciśnienie i rak.

Gość gość
a ja znam wiele kobiet i zadna z nich nie jest na nic chora/z tego co mowia sa okazami zdrowia wiec wcale to powietrze zanieczyszczone i chemia w zarciu nie niszcza ludzi.

Gość gość
Moja mama jest wiecznie chora:-) powiesz że głowa Cię boli to odpowie że ja to dopiero głowa boli:-) noga Cię boli ach ja to dopiero boli. Ma wszystkie choroby świata.

Gość gość
Nic takiego... nerwica i jakies psychozy.

Gość gość
Kamica dróg żółciowych, niedoczynność tarczycy, skolioza, walniete kolano. Mam 38 lat.

Gość gość
Niedoczynnosc tarczycy, PCOS.

Gość gość
Po 30 dopadly mnie choroby dziedziczne wystepujace w mojej rodzinie i do konca zycia bede juz brac leki.

Gość gość
Nie ma osób zdrowych, są tylko chorzy i jeszcze niezdiagnozowani. :-)

Gość gość
32 lata, przewlekła niewydolność oddechowa

Gość gość
28 lat,torbielowatosc nerki,krotkowzrocznosc,Hashimoto,refluks. Tyle wiem. Jak ktos powiedzial wyzej- nie ma ludzi zdrowych,sa tylko niezdiagnozowani.

Gość gość
31 lat stwardnienie rozsiane....bywa a zycie toczy sie dalej

Gość gość
ja jestem bardzo schorowana mam 32 lata i przez te moje choroby nigdy nie zostane matką mam toczeń w agresywnej formie, chore nerki, warobe, wzrok zniszczony sterydami, zacma poserydowa czuje sie martwa za zycia, stara a swiadomosc ze nigdy dziecka nie urodze dobija mnie psychicznie, adopcja odpada, nikt nie da dziecka tak chorej osobie mialam mega zyciowego pecha;/

Gość gość
Przykro mi dzięwczyny. Mam nadzieję że będzie lepiej.

Gość gość
Ja mam niedoczynność tarczycy, kilka guzów na niej, w tym jeden jest podejrzany i będę miała w przeciągu kilku miesięcy usuwana całą tarczyce, mam też hashimoto i jestem krotkowidzem

Gość gość
Do tej co zna same zdrowe kobiety. Ja mam epi i nikomu się nie przyznaje a mam wiele przyjaciółek. Nawet rodzina nie wie tylko mąż. A nadciśnienie i tarczyca to akurat częste.

Gość gość
W tym wieku w tarczyca ? Moja córka bierze leki na tarczycę od 2 roku życia. Takich dzieci będzie coraz więcej.

"Narazie nie choruje na nic poza nerwicą z objawami psychosomatycznymi. Teraz mam ją w ryzach. Czuję się świetnie. 31lat." . To samo, 23 lata. Ale to nawet nie choroba, więc...

Gość gość
24 lata. Niedoczynnosc tarczycy, hashimoto. PCOS Złogi w nerkach. Słabe zęby mimo dokładnej higieny.

Gość gość
Problemy z hormonami, wada kregoslupa.

Gość gośćvvhtf
27l. Astygmatyzm, krotkowzrocznosc, przewlekle zapalenie zoladka i jelit (w trakcie diagnozy), kobiece problemy i to spore, operacja kilka lat temu i niestety kilka zepsutych zebow ktore systemacznie lecze. I podejrzewam nerwice, choc walcze z tym.

Gość gość
Poczytajcie w internecie jak wiele popularnych chorób powoduje cukier. Całkowite odstawienie cukru a wiem ze nie jest to łatwe może przyczynić się do poprawy zdrowia. Ja zrezygnowałam z wszystkiego co ma cukier . Żadnych słodyczy, ciastek,ciast . Było mi strasznie ciężko się odzwyczaic ale wiem ze warto.