Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu średnie dziewczyny myślą ze sa piękne ?

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam dość dziwny trend , ze dziewczyny ktore sa naprawdę przeciętne maja się za bóstwa a dziewczyny które sa naprawdę śliczne uchodzą za średnie , np u mnie w klasie była taka brunetka z ciemną karnacja , poza tym ze była ciemna a więc oryginalna nie była wcale ładna a nauczyciele się nią zachwycali , sama uważała się za boginię a najładniejsze chłopaki wcale na nią nie patrzyli tylko na te szare myszki , dlaczego tak jest ?

Gość gość
To jeszcze nic, byle paskudztwo uwaza się za miss universum tylko dlatego że jest chuda, a ryj taki niewyględny że nie da się patrzec.

Gość gość
Wysoka samoocena

Gość gość
No też miałam taka w pracy , strasznie naburmuszona ciągle się tylko przeglądała w lusterku , no ile można na miły Bog

Gość gość
Dokladnie Mam dwie corki naprawde ładne dziewczyny wysokie bladynki o urodzie orientalnej ale maja tyle kompleksow ze szok a takie byle co lazi z glowa w chmurach

Gość gość
Siła podświadomości. Bo one wierzą, że naprawdę tak jest, zatem inni podświadomie też tak myślą. Nie zauważyłaś, że czasami ktoś przeciętny ma w sobie "to coś"? To jest właśnie siła jego/ jej myślenia. Co z tego, że dziewczyna jest piękna jak w ogóle w to nie wierzy i ma kompleksy?

Gość gość
To jest niestety prawda , największymi narcyzkami sa właśnie te które wyglądają co najwyżej średnio

Gość gość
i też brzydko

Gość gość
to walka z kompleksami. Nawet terapeuci radza: jak sama siebie postrzegasz, tak postrzegają cię inni. więc wmawianie sobie i odpowiednia postawa "jestem piekna" ma niby spowodować, że za taką zacznę uchodzić. Troche to śmieszne, ale jeśli komus to pomaga, to ok. I tak każdy z nas ma własne zdanie i ocenę, ale akceptowac siebie trzeba, nie mamy wyboru.