Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoryniika

Łamie serca facetom , pochodze z rozbitej rodziny

Polecane posty

Gość Wiktoryniika

Pochodze z rozbitej rodziny Jestem wychowana w duchu ze faceci sa zli Jestem bardzo ladna zadbana i czuje pociag seksualny ale wole sie bawic facetami , rozkochuje ich chodzac kilka miesiecy pozniej mowie ze to nie to Jestem dziewica i dodatkowo ich tym nakrecam mowiac im to. Zaspokajam sie masturbacja mam 23 lata Na miescie faceci spogladaja z pozadaniem i szacunkiem a ja mam satysfakcje ze zaden mnie nie mial Czekam na takiego ktoremu nie bede sie mogla oprzec Czy moje postepowanie jest zle?

Gość gość
To, że się nie puszczasz masz na plus. Ale łamanie serc jest okropne, bo produkujesz ofiary, które potem się będą mściły na niewinnych kobietach. To błędne koło nienawiści, nie rób tak. Ci faceci nie są Twoim ojcem, to inni ludzie, nie zasługują na to. Twoja matka zatruła Twój umysł własnym jadem i niepowodzeniami z mężczyznami.

Gość Wiktoryniika
Nie tylko matka ... Jak slucham placzu moich naprawde ladnych kolezanek ze zostaly "wyeksploatowane" to tymbardziej utwierdzam sie zeby czekac na tego jedynego. Smutno mi gdy widze ich cierpienie i nie chce tez cierpiec

Gość Default
Mnie byś nie złamała, bo ja potrafię odczytać prawdziwe zainteresowanie kobiety i znam sposoby na sprawdzenie czy kobieta jest zdrowa psychicznie i stabilna emocjonalnie. Tak więc uważaj, ale karma i tak wróci do Ciebie, trafisz na większego cwaniaka od siebie.

Gość gość
Zrozum, ze Twoje koleżanki trafiły na złych facetów, skoro są ładne to lecą na przystojniaków i niegrzecznych chłopców. Cwaniaka nie zranisz, bo on się pozna i nie da się, a Ty ranisz tych dobrych, którzy potem będą ranili inne kobiety. To co robisz jest złe, postępujesz jak tamci faceci. Czekaj na tego jedynego, ale nie rozkochuj tych których nie chcesz, Ciebie też obowiązuje jakaś moralność, dokładasz tylko do tego całego syfu na tym świecie. Kobiety też ranią i wykorzystują. Tylko Ty o tym najwyraźniej nie wiesz. Default dziś Jak to robisz?

Gość Wiktoryniika
Defaullt jest jednym z tych ktorym pokazuje srodkowy palec. Aktor uczuc i lez :)

Gość gość
Facetom nie da się złamać serca, bo oni serca nie mają. Oni mają tylko urazona dumę. Facet nie kocha, facet tylko pożąda i używa kobiet. Facet potrafi uprawiać seks dla sportu, facet potrafi podniecać się obcymi kobietami bo są ladne a poza tym nic do nich nie czuć. Potrafi idąc ze swoją dziewczyną gapic się i slinic na inne , ale ją chce mieć na wyłączność. Robię tak jak autorka, chociaż w rodzinie nikt mnie nie uczyl że faceci są źli. Życie mnie tego nauczyło i przypadki innych kobiet. Nie wierzę w męska miłość, oni potrafią udawać i kłamać żeby dostać to czego chcą, czyli seksu, bo po to im jest kobieta potrzebna. Ode mnie tego żaden nie dostanie, mogą tylko pomarzyć. A marzą, oj marzą ;)

Gość gość
gość dziś Ile masz lat, że już Cie tak życie doświadczyło? Nie boisz się, że któryś z nich zrobi Ci krzywdę?

Gość gość
Obie jesteście chore, rajcuje was to że marzą i dostać tego nie mogą a samym wam życie ucieka... Błędne koło i oszukiwanie własnego ciała.

Gość gość
Mam po 30-stce. Jaką krzywdę masz na myśli, hmm? Facet nie jest mi do szczęścia potrzebny, mam udane życie niczego mi nie brakuje :)

Gość gość
gość dziś Np; zgwałci Cię, albo zabije lub oszpeci. Niektórzy ludzie to totalne świry, uważaj, wszystko do czasu.

Gość Wiktoryniika
15:31 Ja nie twierdze ze wszyscy sa zli, dlatego czekam na tego jedynego. Zreszta sex jest przereklamowany wiekszosc facetow pcha 3 minuty i tyle fajerwerkow

Gość gość
Na serio dziewczyny uważajcie urażona duma u faceta może być bardzo niebezpieczna, możecie za to gorzko zapłacić. Ranicie dobre osoby po prostu, skoro faceci nie są wam do niczego potrzebni, więc po co się nimi zajmujecie? Poczytajcie książkę, bo za wasze wybryki inne kobiety będą płacić.

Gość Wiktoryniika
16 15 i co mi taki pachruść zrobi?

Gość Taki Zielony
Jakiś czas temu Fredro napisał "Śluby panieńskie" i tyle w temacie ;-) warto poczytać :-D

Gość gość
Wiktoryniika dziś Np zgwałci Cie i już nie będziesz się chwalić swym dziewictwem, myśl. Poczytaj sobie co robią stalkerzy albo inne świry.

Gość gość
Świr to świr. Na świra trafić może równie dobrze zakochana po uszy dziewczyna, tu nie ma reguły możesz iść ulicą i świr Cię dopadnie. Poza tym uważacie że facet który nie dostał tego na co miał ochotę ma prawo zgwałcic? Kobieta zawsze i w każdym momencie ma prawo powiedzieć nie! A gwałciciel idzie siedzieć. Zastanawia mnie też, dlaczego jak kobieta bawi się facetami, to od razu jest fala krytyki jacy to oni biedni. Ale już to, że facet za młodu musi się wyszalec i używać (raniąc po drodze kolejne zakochane dziewczyny) a potem znaleźć sobie żonę, najlepiej dziewicę żeby była tylko i wyłącznie jego, to już jest naturalne i nie ma w tym nic złego.

Gość gość
gość dziś Nikt nie ma prawa zgwałcić, ale żyjemy na takim świecie na jakim żyjemy. Tego typu zbrodnie są bagatelizowane i większość zwyrodnialców nie pójdzie siedzieć. Jesteś nawiana. Nie popieram traktowania jak przedmioty kobiet przez facetów, to jest równie niemoralne jaki to co wy robicie. Karacie nie te osoby co trzeba.

Gość Wiktoryniika
Nosze przy sobie gaz pieprzowy zawsze

Gość gośćmen
Co za bełkot. Wiesz, że wszyscy faceci nie mogą być źli, więc twoja "zemsta" czasem trafi w porządnego faceta. I zadajesz naiwniutkie pytanie, czy postępujesz źle. Następnym razem postaraj się bardziej autorko-prowokatorko ;)

Gość gość
To nie jest zemsta , ja po prostu nie chce miec zjezdzonej d**y jak asfalt i byc "singielka z chcicą'

Gość gość
Pokażcie mi faceta, który nie patrzy na kobietę przede wszystkim jak na obiekt seksualny i nie myśli jak tu się tylko do niej dobrać. Ci "dobrzy" wypowiadają uroczyście słowa "kocham Cię", żeby to źle nie wyglądało, a tak czy siak, chodzi im o jedno.

Gość gośćmikaaaaa
a jak odróżnisz jedynego od wszystkich złych,przeciez wszyscy sa zli wg ciebie,poza tym skad wiesz ze ranisz dobrych ,twoje wizje są sprzeczne,czym ten jedyny będzie się różnic jak go poznasz

Gość gośćmikaaaa
poza tym jak chcesz łamac coś to zajmij się *****czami ,kim się zajmowałaś do tej pory

Gość gość
I co z tego autorko? Nie wiem to jakaś próba pokazania siebie czy jak? A może to pozbycie się na chwilę myśli, że jesteś przegrywka bądź nikt Cię nie chce do normalnego związku tylko do dmuchana? Jak dla mnie to Ty możesz wyglądać jak chuj wie kto ale tym to byś mnie ujęła :-) narka brzdacu ;)

Gość gość
Żal mi Ciebie autorko..mi faceci złamali serce i życie ale sie nie mszcze..pamietaj że karma wraca..trafisz na porządnego który nic złego nikomu nie zrobił i wyrządzisz krzywde komus kto na to nie zasłuzył...o to Ci chodzi?chcesz zniszczyc życie niewinnemu człowiekowi?

Gość Wiktoryniika
21 49 wiem ze dla faceta to najwiekszy cios I lubie go zadawac , myslcie co chcecie hm....

Gość gość
omijasz niewygodne pytania :-)

Gość gość
a ja nie lubię kobiet bo sa złe jak ty i mieszam w głowie zajętym bez skrupułów ,może trafi na tego którego ty wybierzesz:-)

Gość gość
21:49 O jakim niszczeniu życia mówisz. Zniszczone życie to może mieć rzeczywiście kobieta, bo kobieta w większości przypadków angażuje się uczuciowo i psychicznie, może zajść w ciążę i zostać z niczym tak często się dzieje. A facet, on nie kocha kobiety, on kocha jej ciało i angażuje się powierzchownie. Jak kobieta go uwiedzie i zostawi, to dla niego jest tylko taki pstryczek w nos, poplacze chwilę pozłości się ale ma przynajmniej namiastke tego co może czuć wykorzystana kobieta, taką nauczkę.