Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutasek090909

Mamusia ważniejsza niz ja; (

Polecane posty

Gość Smutasek090909

Hej wszystkim. Nie wiem co mam juz zrobic .... jesteśmy razem ponad 5 lat od 2 mieszkamy razem. Za 3 miesiące bierzemy ślub. ..a ja coraz bardziej myślę o tym że...nie będę dla niego najważniejsza.... ma 2 braci którzy wyjechali za granicę "się dorobic" i ciągle mówią mu by opiekowal się mama... mieszkamy od niej prawie 15 km. Wiem ze ma juz swoje lata (61) wiem ze jest im ciężko ale chyba nie az tak skoro jej nie chce się isc do pracy.... oczywiście synowie którzy mieszkaja za granicą sa cudowni... i tylko słyszę: a M dal mi to i to a L dal mi tyle i tyle... nie stac nas na to by im pomagać. Pracujemy oboje owszem ale nie stac nas na wlasny kat (zbieramy na wklad wlasny) nawet na huczne wesele... ale ona nie rozumie... moj facet jest na jej zawolanie zawsze... trzeba cos załatwić-jedzie trzeba do lekarza trzeba coa naprawic itp zawsze my. Moja przyszla tesciowa wtraca się do wszystkiego. Ciagle mnie krytykuje a to ze niskie wyksztaucenie a to ze jestem grubsza od jej drugiej synowej .... na nasz slub sama zaprosila swoich gosci... mimo ze robimy bardzo skromna uroczystość. Eh najgorsze jest to ze On wogole nie reaguje na to jak ona wiecznie mnie objezdza. Jest mi przykro. Czuje się nie potrzeba. Ostatnio byla taka sytuacja ze ona wypila chyba piwo i nagle zaczela się do swoich synów którzy właśnie przyjechali na weekend zalic na mojego narzeczonego ze on ja zle traktuje. ... no nie wytrzymałam wszystko siw skumulowalo i po prostu wyszlam...moj facet zostal ze swoja biedna mamusia. Mama dla niego to świętość. .. nawet jakby mu plula w twarz to nic. To jest mama. I oczywiście wszytko moja wina... Co mam zrobic... chyba odwolam ślub; (

Gość gość
Dodam ze rozmowy nic nie daja. Zawsze słyszę ze wyolbrzymiam ze nie mam szacunku do jego mamy.

Gość gość
Koniecznie odwołaj i idż się matole ucz,bo wykształcenie bardzo ważne w dzisiejszych czasach . Dodam ci ,bo widać ze masz twardy łeb,dzisiaj młodzi nie mają pracy a ty chciałabyś by kobieta 61 lat ją dostała? stuknij się w pustą pacynę. Tak na poważnie to wymyśl inny temat bo to już nudne pisać provo o teściowych.

Gość gość
He he he :D mój ulubiony troll "3 kropki..."