Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli do 32 rż nie poznam męża to zamierzam się puścić żeby mnie ktoś zapłodnił

Polecane posty

Gość gość

albo pójdę do banku spermy (ale wolę metodę naturalną, a nie jakimis skrzykawkami jak kobyła w stajni), czy ktoras z was ma podobne plany ? powiedzialam o tym jednej kolezance, a ona oburzona ze nienormalna jestem, ze dziecko powinno miec ojca, oboje rodziców, a ja do niej: a twój gdzie jest ? wyjechał za granicę, zdradził cie, wrocil przepraszal błagał i znów wyjechał...mialam powiedziec ze pewnie znow dyma tam murzynki a ty głupia znow mu wybaczysz (chyba ze hiv-a zlapiesz :P)

Gość gość
A po co ci tak strasznie to dziecko? Nie można żyć bez dziecka?

Gość gość
Rozumiem Cię i popieram. Mam 29 lat.

Gość gość
Zdesperowane idiotki :O

Gość gość
Zdesperowane idiotki pechowiec.gif x zdesperowane to są polki, 80% polek z ogromnym parciem na małżeństwo, życ bez fiuta nie moga, polska baba bez bolca dostaje pier-do-lca

Gość gość
Dla mnie to żadna różnica czy to desperacja na faceta, czy na dziecko. Desperacja to desperacja.

Gość gość
Ja się puściłam w wieku 29 bo rodzina już nalegała by mieć dziecko. :) Mam alimenty przynajmniej :) Puszcze sie jeszcze raz na 500 plus i nie musze pracować:)

Gość gość
Co za patologia :O

Gość gość
Nie dziwi mnie to, że faceci mają kobiety za podłe manipulantki :O Ręce opadają.

Gość gość
albo prowo albo materiał do podniecenia dla 92 i temu podobnych kafeteryjnych dziwolągów ..

Gość gość
Ja daje sobie czas do 38roku życia.

Gość gość
ja w sumie mysle podobnie, parcie na meza nie mam jakos bardzo, ale kiedys chcialabym miec dziecko. Ciezko mi kogos poznac, jak nikt mnie nie chce do zwiazku to zechce mnie na raz i nawet nie musi wiedziec, ze to jego dziecko.

Gość gość
Taki wielu fajnych mezczyzn w Polsce to musisz byc jakac niebardzo skoro tyle lat i zadnego nie poderwalas na stale. No chyba ze stoisz i czekasz az to on zacznie podrywac? Nie te czasy!

Gość Gośćnastówę
Wyślij zdjęcie to ja może cię zerżnę mam 32 lata 187 cm brunet oczy ciemny brąz albo daj e-mail to się fotkami wymienimy nie pochodzę z patologii pracuję jako spawacz maturę zdałem i jak moja żonka nie patrzy to ****** każdą chętną panią

Gość gość
07:05 Wlasnie te czasy.

Gość gość
Najwiecej do powiedzenia mają oczywiście ci co nigdy jeszcze nie byli w takiej sytuacji albo ci co nie musieli mieć takiej sytuacji.