Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu wy kobiety lecicie na wieśniaków. Czemu podoba wam się wieśniacki styl

Polecane posty

Gość gość

Co ide ulicą i widzę laske 7/10 8/10 9/10 to idzie z facetem rodem wyglądającym jak wieśniak. Nie mam nic do ludzi ze wsi, ale wieśniak to stan i wygląd a nie pochodzenie A jak mam nazwać gościa który ma tak: Czerwone buty, jasne spodnie przecierane, koszulka armaniego czarna, biały pasek z dużą klamrą zegarek na bransolecie że świeci się z odległości 100 m. Żel na włosach, solarium, zapach paco rabane one milion. Kuźwa czy facet wyglądający prosto, zwyczajnie, spokojnie nie może mieć ładnej kobiety. Naprawde goście podrywające ładne dziewczyny tak wyglądają

Gość gość
to nie są atrakcyjne kobiety tylko blachary, ładna dziewczyna nie poleci na kogoś kto świeci się z odległości 100 m jak psu jaja. Taki styl jak opisałeś cechuje ludzi płytkich

Gość gość
zalecam pracę domową; Lektura książki "Gra" autor Neil Strauss A to "wiesniactwo" jak to nazwałeś nazywa się "Błyskoteka" i tak, zgadłeś, dziewczyny lubią gości którzy; A) wyróżniają się z tłumu B) nie wstydzą się wyglądać inaczej jak stado Januszy C) laski lubią męską biżuterię D) markowe ciuchy, dobre auto etc. świadczy to o posiadaniu dużej ilości zasobów (tak, wszyscy lecą na hajs!) Duża ilość zasobów intuicyjnie podpowiada kobiecie że ma do czynienia z zaradczym facetem (czy on sam doszedł do tego czy wybłagał od ojca za koszenie trawy to już nikogo nie obchodzi, w krótkiej perspektywie) a ppkt opisany w książce "Pieniądze są sexy" autor Fryderyk Karzełek. Miłej lektury i rusz dupę do roboty bo punkt D) da się fajnie ominąć i nawet zarabiając 2500,- albo i mniej spotykać się z laskami wyglądającymi jak milion dolarów. Trzeba chcieć. Trzeba chcieć wprowadzić zmiany w swoim życiu bo laska która wygląda jak milion dolarów nie umówi się z typowym Januszem, ona właśnie zna swoją wartość i umówi się z w/w Armanim, bo i on dla niej wygląda jak milion dolarów. Ale o szczegóły to ja nie wiem, spytaj się jakiegoś trenera uwodzenia, np. Vincenta czy Festa Tych dwóch mogę polecić bo zjedli zęby na tym temacie i jak najbardziej są kompetentymi ludźmi. Pozdr Mario