Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiadka chciała dać mojej córce surowe jajko. Juz tego za wiele

Polecane posty

Gość gość

Córka mi dziś powiedziała ze mama xxx częstowala ja jajkami z cukrem i koleżanki jadły ale ona nie chciała bo we ze nie wolno jeść surowych jajek. Druga rzecz sąsiadka powiedziała mojej córce ze jak będzie jeździch na rolkach to będzie miała krzywe nogi. PowiexIalubyscir coś sąsiadce ? Czy przemilczeć ?

Gość gość
A może chciała jej dać kogel mogel? Co do rolek, może kobieta starszej daty, oni tak mają.

Gość gość
Porozmawiaj z córką

Gość gość
A dlaczego nie moze jesc jajek ?

Gość gość
Uwielbiam kogel-mogel.

Gość gość
Kogiel mogiel jest pycha! Od rolek fakt dziecko moze krzywic nogi, temu cora pierwsze kroki poczynila na wrotkach. Kiedys gdy corka miala ze 2 lata, bylysmy w takim malym prywatnym zoo, a w zasadzie tam zwierzatka hodowlane byly, kury, swinie, kozy ,konie, krowy itd.. Mloda dostala jajko, jakiegos ptaka, przepiorki czy cos, bo male! Nie chciala sie z nim rozstac , twierdzac ze wykluje sie pisklaczek!

Gość gość
Surowe jajko samo w sobie nie jest szkodliwe,moze kobitka je wyparzyla przed uzyciem. A co do rolek to wiadomo ,glupoty gadala,wiec mozesz jej delikatnie powiedziec zeby nie zniechecala twoje dziecko do jazdy nimi i przy okazji podpytac co to za przysmak robila z tych jajek i wytlumacz ze niby corka boi sie takich rzeczy jest bo jajka noga nie byc sparzone przed uzyciem.

Gość gość
Chciała jej dać kogel mogel, a ty robisz cyrk

Gość gość
Jak byłam mała i latałam całe dnie po podwórku to z sąsiadkami w moim wieku bardzo często robiłyśmy sobie kogel-mogel. Mniam, to były czasy!