Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilkaaa45

Mama oszukuje mnie na jedzeniu, piciu na ubraniach.

Polecane posty

Gość Kamilkaaa45

Cześ jestem dzieckiem mam 12 lat ostatnio zauwazylam że moja mama przesypuje platki najtansze do opakowania po najlepszych nesklik bo tylko takie lubie tak samo zrobila z cornflejksami przelewa najtansza kole do butelek po pepsi myslalam ze mam markowe ciuchy a moja kolezanka widziala mame na targu jak kupuje i w ciucholandzie a potem naszywa znaczki orginalne co ja mam robic wstyd mi za nia. Myslalam ze mam wszystko najlepsze a okazalo sie ze najgorsze jak jakiś biedak

Gość gość
pewnie nie ma matka twoja kasy na życie, za to ma rozpieszczonego niewdziecznika w domu

Gość gość
jak się nie ma kasy na życie to się nie płodzi bachorów to po pierwsze a po drugie żywienie i ubranie potomstwa to obowiązek wynikły z nadstawienia d**y samcowi a nie prezent za który jeszcze należy się wdzięczność

Gość gość
Płatki nesklik są niezdrowe, oryginalna kola trująca, a ciuchy sie nosi po to żeby na golasa nie chodzić bo to nie Afryka, a nie dla znaczków. Wstyd twoja mama przeżyła większy jak jej lekarze w dvpe zaglądali żeby ciebie z niej wyciągnąć, pamiętaj o tym.